Milyen kutyát ajánlatok lakásba? (kicsi, aranyosra gondoltam, fajtákat írhátok lécci? )
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 16:53
1/23 anonim válasza:
yorkshire terriert:-))))
szerintem irtóra cuki és picike
2/23 anonim válasza:
vagy tenyésztőtől vásárolt egészséges ebet vagy fajtamentőktől ill. menhelyről hozott helyes kis keverék vagy fajtatiszta dögit :) ivartalanítva
3/23 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz ;) nekem is Yorkim van, és nagyon cuki, valamint értelmes, okos kutya! :)
4/23 anonim válasza:
Csak ne ezeket a túltenyésztett idegroncs terriereket. Sok menhely van ahonnan gyönyörű kis termetű kutyákat lehet örökbe fogadni. Segíts egynek, és meglátod, sokkal hálásabb, mint egy kis vakarék yorki.
5/23 anonim válasza:
Japán chint a legédibb a világon:)
7/23 anonim válasza:
Pekingi palota pincsi. Nagyon ari.
8/23 anonim válasza:
yorki, havanese, bolognese, törpe pincser, tacskó, tibeti spániel, pekingi palota kutya, kínai kopasz kutya, westie, franci bulldog, sheltie, papillon, spicc, toy uszkár, csivava....most hírtelen ezek jutottak eszembe. De én is a menhelyre voksolok inkább.
9/23 anonim válasza:
Ha fajtatiszta, most született kiskutyát szeretnétek, akkor mindenképp tenyésztőtől, törzskönyvvel, nem szabad spórolni rajta, mert könnyen ideggyenge, beteges kiskutyát foghattok ki. Expressz hirdetések 10 ezer forintos kutyával mind becsapás.
Ha nincs ennyi pénzetek, akkor hogy előttem írták a menhelyet javaslom. Ott is vannak gyönyörű, aranyos, pici kutyusok, és legalább jó érzéssel tölt el, hogy segítettél.
Fajtára a bologneset ajánlom. Nyugodt, nem igényel sok mozgást, úgyhogy lakásban is elvan.
10/23 Akiteki válasza:
Whippet. Nincs kellemesebb társ nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!