Veletek volt már ilyen sétáltatás közben?
Elnézést kellett volna kérnie. Semmi joga, hogy megállítson téged, max. megkérhet, hogy segíts.
Nálunk az utcában van egy ház pár házzal arrébb, mikor arra sétáltunk, a kutya kiszökött utánunk a ("nagyon stabil...") kerítésen. Visszazavartam a kutyát, de végül a gazda ordított utánam, hogy ne sétáltassam erre a kutyát, mert a kutyája nekem jön meg a kutyámnak. Mondtam, hogy itt lakom, ez nem kivitelezhető, az már inkább, hogy megcsinálja a kerítést normálisan...
Nem is egyszer, a kutya szó nélkül jött velünk, leszarta, hogy ordibál a gazdája utána, aztán nekem ordibál, hogy: állj már meg! Mondom neki talán légy szíves? Erre még az illető volt megsértődve.
Aztán olyan is, hogy volt egy bolond nő, annak egy kicsi kutyája, aki minden arra járót terrorizált. Én eleinte még eltűrtem, hogy ott pattog a kutyámnak, aki rá sem nézett, később szépen szóltam a nőnek, hogy legyen szíves tegye pórázra a kutyát, mert zavar másokat, következőnek meg a nő szólt be nekem, hogy ne erre sétáltassam, mert zavarja Őkegyelmét. Én erre megkérdeztem, hogy talán magánterület? Aztán többet soha nem láttam se a nőt, se a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!