Megfog gyógyulni?
Figyelt kérdés
Van egy 14 hetes amstaffom és péntek reggel óta nem eszik, és fekszik egész nap, néha-náha feláll sétál 1-2 percet majd megint lefekszik. Ha játékra hívom oda jön és "játszik" de látszik rajta hogy nincs kedve hozzá. Tegnap elvittük az állatorvoshoz és kiderült hogy lázas volt. Kapott injekciót és azt mondta az orvos hogy lesz hányása, hasmenése, így is volt ( hatott a gyógyszer)és azt is mondta hogy mára nem fog teljesen meggyógyúlni szóval ne várjuk hogy mára olyan lesz mint régen de azt is mondta hogy reméljük hogy időbe vittük ( én úgy vettem ki a mondatából hogy célzott arra hogy nembiztos hogy megmarad). De ma ugyan olyan mint az elmúlt 2 napban. Szerintetek meggyógyul ? Tapasztalatok ?2018. máj. 13. 13:01
1/5 anonim válasza:
De mi baja van? Babézia ellen kezelik?
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem említette. Csak beadott neki 2 injekciót (egyet kullancs és bolha ellen és egy gyulladás csökkentőt)
2018. máj. 13. 13:19
3/5 anonim válasza:
Vidd másik orvoshoz mert ez hülye és nem ért hozzá.
4/5 anonim válasza:
Jézusom de azt se értem te hogy nem érdeklődtél utána mi baja. Mármint ilyen rosszul van, de te megelégedtél azzal hogy szó nélkül belenyomott két injekciót és azt mondja "hátha időbe jöttek"? Ha ilyen rossz a helyzet egy normális állatorvos ha ő nem vállal ilyet, beutalja egy állatkórházba, nem úgy áll hozzá hogy reméli megmarad de ha nem ez van...
Vigyétek máshoz.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is vidd el másik állatorvoshoz is, papírokat biztosan kaptál, milyen injekciókat kapott, azt vidd magaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!