Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől vakarozik még mindig?

Mitől vakarozik még mindig?

Figyelt kérdés
Yorkim nagyon vakarta magát és átnéztem találatam egy bolhát,többet nem. De még mindig vakarozik de úgy hogy már kopaszra vakarta néhol magát és sebes. Többször is megfürdettem már. Nem lehet benne tőbb bolha mert kis semi szőre van és látszana meg van azota rajta bolhanyakörv.
2010. jún. 14. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Orvosmég nem jutott eszedbe? lehet allergiás, lehet bolhás, lehet rühes.......

Te meg csak irtod a bolhákat, a kutya pedig szenved és kihullik a szőre. Amikor kezdődött már rohannod kellett volna a dokihoz. Legalább most vigyed.

2010. jún. 14. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:

ugye kutyasamponnal fürdetted?

ha nem akkor az azért van mert a kutyák bőre nem birja a mi tisztálkodási szereinket,az csak ingerli a bőrét.

nem akarok butaságot mondani, de te nem viszketsz??

mert ha igen akkor rühes, bár ez eléggé valószínütlen, hiszen nem egy elhanyagolt kutya lehet ha ennyit foglalkozol vele :) viszont más kutyákkal nem lépett kapcsolatba? más kutyáktól is elkaphatott valamit de én inkább arra tudok gondolni hogy a tusfürdő,sampon miatt vakarózik :S

vannak már ilyen kutyasamponok amik fényesitik a szőrt,amik nyugtatják a bőrt... szerintem érdemes lenne neki venned egy olyat, nem is drága. 400-700ft.

2010. jún. 14. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha kutyád van akkor tájékozódj. Ahol egy bolha van ott van még ezer. A boha nem a kutyán él hanem a környezetében és csak táplálkozni jár az állatra, épp ezért lehetetlen hogy te mindent levadászd. Ki kell őket irtani.

Meg tudod orvoshoz kéne vinni és nem spórolni rajta. Majd ha a halálán lesz akkor eszedbe jut elvinni?

2010. jún. 14. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!