Lehet a táptól vakarózik ennyire?
Köszi a gyors választ!
nem bolhás, az teljesen biztos, ezért a válaszért kár volt ide kattintanod.
Már néztem a boltban, hogy milyen tápot vehetnék neki, de a Royal tápokban szinte csak szárnyasat találok.
Keresek valami másikat, csak az a baj, hogy nagyon válogatós, és kis adagokat meg nem igazán árulnak sehol, hogy csak megkóstoltassam vele.
Ez a kérdés engem is érdekelne.
Ha tápot váltok,akkor kb mennyi idő lehet,mire abbahagyja a vakarózást? 2 hét? vagy még több?
Egyelőre a Dog Chow bárányosat vettem neki jobb híján.De kifejezetten összetételt nem találtam sehol. Meg tudná valaki mondani,abban van-e valamilyen csirkés összetevő?
ugyanezzel a problémával küzdök én is, kutyám rágcsálja magát, főleg hátsó lábát és farkát
Royal Canint most abbahagyom, helyette Brit Care (bárányos és nincs benne búza, szója és kukorica sem)
csak az a baj, mástól is vakaródzhat, nemcsak táptól (pl. bűzmirigy)
Az én kutyáim is nagyon finnyásak (2 westie), és ugyan ez lett a gond a Royallal.
Két hónapja váltottam a Josera Festivalra (sárga csomagosok közül, ezek a Josera szuper prémiumjai), amire 2:1 arányba langyos vizet kell önteni, amitől a tápon lévő lazacos bevonat szósz lesz. Imádják a kutyáim, és azóta elmúlt a vakaródzás és a pirosodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!