Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel szedjem össze a kutyám...

Timido kérdése:

Mivel szedjem össze a kutyám piszkát?

Figyelt kérdés

nem akarok mindig műanyag nejlonzacskókat használni, mert az szennyezi a környezetet.

Valami papirféle zacskó van? vagy valami ilyesmi?

Ti mivel szeditek össze?

2010. jún. 14. 15:03
1 2
 11/14 Akiteki ***** válasza:
El szoktam tenni a 100-as papírzsepi zacskóját, a wc papír zacskóját és a zsemlékhez adott kis zsacskókat. Azok úgyis a kukában landolnának, így legalább valamire használom.
2010. jún. 14. 15:39
 12/14 Akiteki ***** válasza:

15:52

Én is begyűjtöttem vagy 10-et, de spórolok vele, még mindig van. :))

Mondjuk nekem ritkán kell, mert általában a kertbe kakálnak, oda meg jó a lapát is. De ha megyünk a városba, akkor viszem magammal.

2010. jún. 14. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:32

Csak akkor vállalom a hiányt ha Békásmegyeren laksz... :D

És mindig adunk egymásnak, hogy ne legyen ez probléma.

Sajnos ide is egyre ritkábban raknak ki és az egész telepen (legalábbis amerre mi járunk) csak 4 ilyen kuka van... :-(

(Na jó ha a városban járunk kocsival és megtudunk álni 1-1 kukánál akkor néha kiugrom és onnan is szedek párat.)

2010. jún. 14. 15:54
 14/14 Akiteki ***** válasza:
Békáson is van? Én a Madách térről hoztam. :))
2010. jún. 14. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!