Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Argentin dog? Milyen nehéz a...

Argentin dog? Milyen nehéz a nevelése?

Figyelt kérdés
Nehezebb nevelni mint egy amstaffot?
2010. jún. 14. 13:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Összeségében milyen kutya?
2010. jún. 14. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:

nagy buci fejű :D én is akarok. belezúgtam :D

azt olvastam róla hogy könnyen kezelhetőek :)

2010. jún. 14. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Jellemre könnyebbek, de azért ne feledd, hogy sokkal nagyobbak. egy amstaffot simán odébb raksz, ha nem tetszik amit csinál, vele szemben ki tudod fejezni a fizikai erőfölényedet (nem verésre gondolk) de egy argentin mindig erősebb lesz nálad, ezért agyban nagyon ott kell lenned, hogy lehetőleg erre rá se jöjjön soha :)

[link]

2010. jún. 14. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Más karakter, más méret, más igények. Az argentin dog a "csöndes bolond" kategória. Megfelelően erős kezekben nagyon jó kutya, ha neki való foglalkozással kötik le. Minden héten, hónapban észreveszi a rést a kazdi következetességén és már át is hágta azokat a szabályokat, amiket addig betartott.

Első kutyának semmiképpen nem ajánlom. Nagyon következetes nevelést igényel, nagyon határozott kezet. 30-35 kg szín izomról beszélünk, ezt mindenképpen figyelembe kell venni. Nagyon fontos náluk a szocializáció, elég kis antiszoc babukák tudnak lenni. Nagyjából ez jut most eszembe róla. Nem tudom, hogy nehezebb-e nevelni,mint egy amstaffot, mivel amstaff nevelésileg a tudásom csupán elméleti és nem gyakorlati.

Az argentin egy kőkemény vadászkutya, ehhez kell kalibrálni a vele való foglalkozást.

2010. jún. 14. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, a következetesség a legfontosabb az argentin dogokkal. Nem tudod átverni, vagy hülyének nézni, mert kiröhög. Amit egyszer szabályként, vagy utasításként érez, azt komolyan veszi-és persze ennek a hiányát is.

Nagyon makacs és öntörvényű kutya, de megfelelő neveléssel a leghűségesebb, legalázatosabb társad lehet. Sosem szabad sajnálni az időt, hogy vele foglalkozz, igényli, mert borzasztó érzékeny lelkű.

A legcsodálatosabb kutyák, nem is állatok, hanem "lények", akik az életüket is feláldoznák a gazdáért!!!!!!!!!:)

2010. jún. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!