A Magyar Vizsla mennyire jó házőrző vagy mennyire védi meg a gazdáját ha megtámadják?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 12:42
11/17 anonim válasza:
Az egyik válaszolónak, aki a komondort írta teljesen igaza van. Persze, nekem is az van, ezért el tudom mondani, hogy csodálatos kutya, nem ölésre megy, hanem arra, hogy ne engedje ki a betörőt. Nem kötözködős fajta, de ha harcra kerül a sor, garantáltan eredményes lesz! Lehet, hogy furcsa, de az enyém hihetetlenül hízelgős is: akármikor megyek ki, meglát már szalad, hogy simizzem, imádja a kényeztetést!
12/17 anonim válasza:
Kedves utolsó,komondors vagyok újra,akkor szerencsés vagy valószinű h érzi a kutyosod a szeretetet.Én barátnőm kaukázusiját is tenyerembvől etetem,mondjuk én minden kutyával igy vagyok,van h idegen városban odajön vadidegen roti kerítéshez labdával h játszak vele,vagy nekidől kerítésnek h simogassam kicsit,amúgy is a kutyák megérzik a félelmet,a lényeg ha szeretettel közeledsz,szomszéd belga juhásza megharapta a postást múltkor,én meg átnentem utána és hanyatt dobta magát,pedig nagy házőrző dög.Bármikor meglát kifekszik h vakargassam,de kobor kutyák is folyton nyomomban vanak,ezért kezdtem szabadidőmben kutyákkal foglalkozni.
13/17 anonim válasza:
Igen, bizony sok kutya megérzi ám, hogy milyen érzéssel viseltetsz iránta, és aszerint közeledik feléd. Érdekes példa egy ismerősöm, aki félt a kutyáktól, bejött, és morgott is rá a komondorom rendesen, de a volt barátom, aki szintén kutyabolond volt, mint én, egyből jóban lett a Bundival.
14/17 anonim válasza:
Igen ez igy van,amúgy a kuyták az alkoholbefolyásoltság alatt állókra is igen rendesen rátudnak mordulni.
Üdvözlöm a bundit,jó sora lehet nálad.
15/17 anonim válasza:
Huhh, ezt jó tudni, akkor nem fogok részegen hazatántorogni:D Köszi, igen szó mi szó, nagyon jól bánunk vele, imádja az egész család!:)
16/17 anonim válasza:
Merre felé éltek ha nem vagyok indészkrét,örülök ha hozzám hasonló kutyabolonddal talákozom,mint én...
17/17 anonim válasza:
Figyu, írj priviben, mert nem szeretném szétoffolni a topikot, gondolom nem örül a kérdező. Én nem tudok neked, írj te, ott válaszolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!