Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet az oka annak hogy az...

Mi lehet az oka annak hogy az alombol egy kiskutya mindig halva szuletik?

Figyelt kérdés
Van 2 cocker spanielem mindekot egeszseges...a szukanak 3 szor volt kolyke de egy mindig halva szuletik...mi lehet az oka forduljak orvoshoz??
2010. jún. 14. 11:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Mindkét kutyának van törzskönyve, tenyészszemléje és genetikai betegségekre szűrtek?

NEM, tehát akkor szaporító vagy.

2010. jún. 14. 14:59
 12/30 anonim ***** válasza:
12%
Te megy hülye vagy,attól hogy egy kutya kölykezik, a gazda még nem szaporitó,tudatlan társadalom itt tartunk sajnos.
2010. jún. 14. 15:07
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy ne lenne szaporító? Az a ki szándákosan, vagy tudatlanságból hagyja elleni a kutyáját megfelelő hozzáértés nélkül, mi ha nem szaporító?
2010. jún. 14. 15:10
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
istenem kutyám szült kiskutyákat most szaporító vagyok,banyek,amugy a kiskutyák családon belül szét lettek ingyen ostzva,most akor én is egy nagy kutyaszaporító vagyok szivem?
2010. jún. 14. 15:17
 15/30 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy szabadidőmben kutyákkal foglalkozom,és válaszolgatok itt a kérdésekre,és megdöbbent mennyi tudatlan ember tart kutyát,sokak alkalmatanok kutyatartásra, csak kell neki,mert szomszédnak is van...
2010. jún. 14. 15:19
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Akinél kutya születik az vagy szaporító vagy tenyésztő, ás ha nincs tenyészszemle, szűrő vizsgálat, törzskönyv akkor nem tenyésztő. Nincs ezen mit szépíteni, kicsi vagy nagy, de attól még szaporító.
2010. jún. 14. 17:52
 17/30 Akiteki ***** válasza:

Fordítok a gyk, jó?

"Kisállatkereskedelmi boltban"

Tehát kamion viszi őket. Ezért gond az 1 halott, az is 20 ezer kiesés.

2010. jún. 14. 17:59
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Ezen ne vitázzunk,mert sose érnék a végére...attól h valakinek a kutyája szült még nem biztos a gazdája szaporító vagy tenésztő.De mindegy.Fogalomzavar a probléma gyökere,aki eladja pénzért és az kutyájából tenyészállatot csinál na az az....azt én is elitélem mert sajnos azok a kutyák az utcán végzik:S
2010. jún. 14. 18:02
 19/30 Akiteki ***** válasza:
100%

Nem vita, tényközlés.

A szaporítókból is a legrosszabb fajta, amelyik kamionra termel.

2010. jún. 14. 18:15
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel én is tisztában vagyok ugyanis kutyákkal foglaLkozom szabidőmben álletvédő aalpaítvány...De én nem érzem magam szaporítónak,ingyen családon belül történt,nem kamionra termeltem,és csak egy alom lett 4 kiskutya számszerint.a kamionra termelést amúgy én simán állatkinzásnak tartom...
2010. jún. 14. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!