Mi lehet az oka annak hogy az alombol egy kiskutya mindig halva szuletik?
Figyelt kérdés
Van 2 cocker spanielem mindekot egeszseges...a szukanak 3 szor volt kolyke de egy mindig halva szuletik...mi lehet az oka forduljak orvoshoz??2010. jún. 14. 11:36
11/30 anonim 

válasza:

Mindkét kutyának van törzskönyve, tenyészszemléje és genetikai betegségekre szűrtek?
NEM, tehát akkor szaporító vagy.
12/30 anonim 

válasza:

Te megy hülye vagy,attól hogy egy kutya kölykezik, a gazda még nem szaporitó,tudatlan társadalom itt tartunk sajnos.
13/30 anonim 

válasza:

Már hogy ne lenne szaporító? Az a ki szándákosan, vagy tudatlanságból hagyja elleni a kutyáját megfelelő hozzáértés nélkül, mi ha nem szaporító?
14/30 anonim 

válasza:

istenem kutyám szült kiskutyákat most szaporító vagyok,banyek,amugy a kiskutyák családon belül szét lettek ingyen ostzva,most akor én is egy nagy kutyaszaporító vagyok szivem?
15/30 anonim 

válasza:

Amúgy szabadidőmben kutyákkal foglalkozom,és válaszolgatok itt a kérdésekre,és megdöbbent mennyi tudatlan ember tart kutyát,sokak alkalmatanok kutyatartásra, csak kell neki,mert szomszédnak is van...
16/30 anonim 

válasza:

Akinél kutya születik az vagy szaporító vagy tenyésztő, ás ha nincs tenyészszemle, szűrő vizsgálat, törzskönyv akkor nem tenyésztő. Nincs ezen mit szépíteni, kicsi vagy nagy, de attól még szaporító.
17/30 Akiteki 

válasza:

Fordítok a gyk, jó?
"Kisállatkereskedelmi boltban"
Tehát kamion viszi őket. Ezért gond az 1 halott, az is 20 ezer kiesés.
18/30 anonim 

válasza:

Ezen ne vitázzunk,mert sose érnék a végére...attól h valakinek a kutyája szült még nem biztos a gazdája szaporító vagy tenésztő.De mindegy.Fogalomzavar a probléma gyökere,aki eladja pénzért és az kutyájából tenyészállatot csinál na az az....azt én is elitélem mert sajnos azok a kutyák az utcán végzik:S
19/30 Akiteki 

válasza:

Nem vita, tényközlés.
A szaporítókból is a legrosszabb fajta, amelyik kamionra termel.
20/30 anonim 

válasza:

Ezzel én is tisztában vagyok ugyanis kutyákkal foglaLkozom szabidőmben álletvédő aalpaítvány...De én nem érzem magam szaporítónak,ingyen családon belül történt,nem kamionra termeltem,és csak egy alom lett 4 kiskutya számszerint.a kamionra termelést amúgy én simán állatkinzásnak tartom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!