Szerintetek a yorki es a border collie egymás mellett jol megvan? Nem fogjak egymast bantani?
A yorki mennyire jól nevelt? Más kutyákkal milyen?
A borderrel mit sportolnál és milyen szinten? Munkakutya, nem házi kedvenc. A napi kemény szellemi és fizikai fárasztás kell és a nevelése sem olyan könnyű, mint a tv-ben.
Ha fogalmad sincs mivel jár egy munkakutya, ne akarj! Én naív azt hittem, hogyha már bordert akarsz, akkor a yorkiddal is dolgozol, sportolsz és a profibb munka miatt is szeretnél ilyen kutyát. De ha téged eddig nem motivált a kutyás munka, eztán sem fog.
Ne akarj így munkakutyát! Nem neked való!
Miért kell ennyire leszólni? "Én naív azt hittem, hogyha már bordert akarsz, akkor a yorkiddal is dolgozol," Mégis mit dolgozzon egy yorkie-val? Össze sem hasonlítható a kettő. Nem kell úgy beállítani, mintha csak vérprofiknak lehetne borderük. Igen, kell neki mozgatás, de mint a kérdező is mondta, van rá napi 3 órája, ami bőven elég. Nem kell ezt ennyire túlgondolni.
Ivartalanítani viszont tényleg ajánlatos lenne őket, pláne ha ellenkező neműek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!