Mennyire viseli meg a kutyát a költözés?
A kutyánk az az otthona, ahol a gazdája van.
Ha költözésnél viszed a saját bútorodat, stb, akkor szinte alig lesz változás a kutyának.
A miénket nagyon megviselte, bár igazán akkor, ha egyedül hagytuk. Mentett kutyus, lehet, hogy ezért, de amúgy is nagyon érzékeny lelkű. Viszonylag sok idő volt, mire megszokta, főleg a nyolcórás egyedüllétet, míg dolgoztunk. Szeparálni kezdett, ugatott, vonyított, fel-alá járkált egész nap (ezt a régi lakásban nem csinálta). Két hét után vettem neki Calmexet, azt pár napig szedte. Nem tudom, hogy attól vagy mert pont elég idő eltelt, de elmúlt nála.
A kérdés másik felére válaszolva, költözés napján leszaladtam a boltba, és kamerán figyeltem, mit csinál, már akkor riasztóan beparázott. Utána fokozatosan hagyta egyedül, hoztam be a munkahelyemre kb egy hétig, hogy rögzüljön benne, onnan indulunk el, oda térünk vissza. De így is megviselte. Minden kutya más, van akit egy percig nem hat meg a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!