Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem tudom miért csinálja a kutya?

Nem tudom miért csinálja a kutya?

Figyelt kérdés

Próbálok jóban lenni vele lenyomom én győztem erre felhu.. zik a falra a mocsok,legszívesebben kinyirnám!!

Staffi 11 hós kutyáról van szó,a párom nem neveli csak én !!Mivel én itthon vagyok mert kisgyerekemet nevelem a kutya velünk van itthon!Amint a párom haza jön a kutya rám nem hallgat!!Ebbe lassan beleőrülök a kutya miattveszekszünk folyton!!😢😢😈😈😢😢😤😤

Beszélni nem lehet a párommal mert ő ezt akarja hogy legyen kutya!!

Mit csináljak ,tudom kicsit össze vissza a dolog de annyira kivagyok lelkileg a kutya téma tönkretesz!!!😢😢😢

2018. máj. 5. 00:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Növendék kutya. Lázad. Ez ilyen. Pár hónap múlva ivartalaníttathatod, akkor majd nem hugyozik a falra. Addig is domináld jobban.
2018. máj. 5. 00:54
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

:) Jót írt a 2-es! Poénnak szánta, de a legkevésbé sem az.

Majd ha több időm lesz, írok pár sort priviben, mert ez nem egy 2 mondatos válasz. Szerintem alapvetően rossz a szemléleted, legalábbis ebből a pár sorból nekem ez jön le.

Nem szoktam ilyenekre válaszolni amúgy, mert ez elég általános dolog, és a világot nem lehet megváltoztatni, csak a gyerek miatt lenne jó, ha valaki felhomályosítana egy kicsit.

2018. máj. 5. 05:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Na most lett volna időm. Kár, hogy le lettem pontozva, így természetesen sztornó.
2018. máj. 5. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!