Kutyatáp adagolás felnőtt golden retrivernek?
Figyelt kérdés
Kb. 30 kg és 2 éves. Mennyi tápot adjak neki, ha napi kétszer szeretném etetni? Tudom, hogy rajta van a bolti tápok hátulján az adagolás de jelenleg az állatorvosunktól vesszük a tápot és annak a hátulján nincs erre táblázat.Akinek van goldenje vagy nagytestű kutyája az mennyit ad? Fontos, hogy naponta kétszer kapjon, nem? Előre is köszönöm a válaszokat!2018. máj. 4. 08:44
1/4 anonim válasza:
Minden tápnak más a tápértéke, nincs olyan, hogy minden tápból x dkg kell egy kutyának. Ha ez segítség, én is kétszer etetek (reggel/este) az ajánlott napi mennyiséget kettéosztva.
Mi a neve a tápnak, amit kap?
2/4 anonim válasza:
Ha a dokitól veszed, akkor egyenesen tőle kellene megkérdezned. Ő a kutyádat is ismeri, szóval elég pontos választ tud adni.
3/4 anonim válasza:
330 - 380 gr körül szoktak lenni a napi adagok. Én 170-180 gr-al próbálkoznék elsőre, aztán majd meglátod. Ha fogyna a kutya emeled az adagot, ha nem eszi meg mindet vagy hízik akkor csökkentés.
Vagy felhívod az állatorvost akitől veszed.
4/4 anonim válasza:
Keresd meg a tápot neten fent lesz útmutatója, de ha mondasz egy nevet, akkor megkeressük neked.
Vagy megkérded a dokitól.
Utolsó opció, hogy kísérletezel. Kezd 300grammal, és látod majd, hogy fogy-hízik-e a kutya, az alapján emeld vagy csökkentsd az adagját, amíg megfelelő nem lesz súlya, amit tarrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!