Mi a ruhamérete egy felnőtt bichon havanesenek?
A ti kutyusotok S méretűt vagy M-eset hord?
(Mielőtt valaki belém kötne:igen, ha hideg van adnék rá kutyaruhát, és nem, nem csinálok belőle bohócot. :D )
Köszi előre is a válaszokat!
Nekem sikerült olyan téli kezeslábast venni kölyökkorában, ami felnőttként is jó rá, de elég nagy dilemma volt, most megnéztem, ez meg M-es :)
Simán rákerestem a fajta átlagos felnőtt méreteire, és aszerint rendeltem neki. Általában a háthossz elég megállapítani a méretet, néha kell a nyak vagy a mellkas is.
Esőkabátoknál általában a mérettáblázat alja a miénk (az ilyesmi minden méretben kelendő), a többi ruhánál meg szinte teljesen véletlenszerű.
Felesleges már tavasszal ruhát venni,főleg egy kölyök kutyának akinek 1 hónap múlva már nem lesz jó a mérete. Nekem egy havám van és bichon frise, felnőtt korban vettem rájuk ruhát csak.
Kölyök kutyáknak feleslegesnek érzem. Egy kölyökkel annyit nincs lent az ember,hogy megfázzon.
Nos, egyedenként változó. Az én kutyámnak M méretű ruhák jók általában (de az az ebay-es méret). Szóval inkább úgy keress, hogy mekkora mellkas körfogatra jó a ruha, azt is felszokták tüntetni. Meg érdemes háthosszt is mérni.
De én már láttam olyan "havanese"-t, ami majdnem akkora volt, mint a mini néven elterjedt yorki, szóval ez nem behatárolható dolog... :D
Nekem lassan 3 éves kiscsajszim van, azért megosztom, hogy nála mik ezek a paraméterek, hátha ad támpontot:
- marmagasság(pálcával): 26 cm
- mellkas körfogat: 44 cm
- hát hosszúsága 36 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!