Az állatorvos mit mondott? Mert nyilván első dolgod volt rohanni velük orvoshoz, hisz tudod, hogy ebben a korban ez az életükbe is kerülhet. Hány oltásuk van? Hogy állnak a féreghajtással?
Valószínű hogy a kaja a baj, mert nagyon jól vannak teli vannak életkedvvel. A kaki nem büdös, normál “kaki szaga” van.
2018. máj. 2. 22:47
14/21 A kérdező kommentje:
Nincsenek férgekre utaló jelek, a székletük tiszta.
2018. máj. 2. 22:48
15/21 anonim válasza:
Senki sem a Royal Starter tápot szólta le, úgy gondolom ez teljesen nyilvánvaló. De a Pedigree alutasakos egy moslék.
2018. máj. 3. 06:52
16/21 A kérdező kommentje:
Jó, de most a tápot kérdeztem.
Milyet adjak nekik?
2018. máj. 3. 07:31
17/21 anonim válasza:
Nem vagyok tenyésztő, nem szaporítok, azaz nincs 7 hetes kiskutyával tapasztalatom, de ha úgy hozná a sors, hogy hozzám kerül egy elárvult, akkor én Brit Premium, Taste of the Wild, Platinum vagy Wolf of Wildernes tápok közül választanék...
2018. máj. 3. 08:20
18/21 anonim válasza:
Minden almot Josera Family Plus-szal neveltem fel. Az anyjuk is ezt kapta vemhesség utolsó harmadától a kölykök 6 hetes koráig.
Labrador kutyákról van szó, mindig teljesen egészséges, életerős, szép kutyák lettek.
Van olyan parazita, amit szabad szemmel nem látsz. Nekünk 9 hetesen ugyan így pudingos volt a széklet, és giardia fertőzése volt, amiből nagyon nehezen gyógyult ki. De ez csak székletvizsgálattal derül ki, és a kezelésére nem elég a sima féreghajtó. Nekünk 5 napos kezelésekből álló, 2 hetenkénti ismétlés volt. Ha nem javulnak, mindenképpen javaslom a székletvizsgálatot, mert nekünk ez bélgyulladást okozott, ami majdnem végzett az akkori kis kutyánkkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!