Miért fosik a 8 hetes kiskutya?
Nem tudom miért lehet, teljesen rendben vannak. Esznek, isznak, játszanak. Pedigree alutasakot kapnak és Royal Canin Starter tápot.
Mitől fosnak?
Lehet, hogy pont ezek miatt (soha nem adnék a kutyámnak Pedigree, Friskies, Chappy, Royal, Eukanuba és társai tápot). Sokkal jobb minőségűeket lehet kapni sokkal olcsóbban, mint pl. Markus-Mühle, Lukullus, Bosch.
De lehet, hogy fertőzése van... Egy állatorvos inkább meg tudja mondani, mint az interneten bárki.
Egyetlen remek tápja van a Royalnak, a Starter.
Szóval nem kell azonnal huhogni, ha meglátja valaki leírva a Royal canin nevet.
Kíváncsi vagyok, a hozzászólók közül ki, milyen táppal nevelt fel almot.
Nem eszik sem a rizst, sem a beáztatott tápot.
Husit kapnak.
Érdekes, eddig itt mindig mindenki azt írta hogy Royal Canin, Royal Canin, Royal Canin.
Oké akkor Pedigree alutasakot elhagyom. De nem tudom milyen száraztápot adjak nekik? Olyan a kakijuk, hogy néha normális néha pedig ilyen puding állagú. Szóval szerintem nem fertőzés áll a háttérben, hanem az étel. Szóval száraztáp, de milyen?
5-ös vagyok.
Várom a felsorolást azoktól, akik a Startert leminősítik.
A kérdező pedig , gondolom, várja a megnevezését a szupi elválasztó tápnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!