Lehet "olcsóbban" Shiba Inu kiskutyát vásárolni?
Nyilván nem szapis 10-20 ezres kutyákra gondolok :)
De míg a legtöbb fajta ára "csak" 100-120 ezer között mozog, úgy hallottam hogy egy shibáé akár 300 is lehet.
Érdemesebb külföldről behozatni, vagy úgy is jelentős összegbe kerül?
Esetleg fajtamentésnél mennyire lehet rájuk számítani?
Köszönöm szépen a válaszokat. Úgy hittem, hogy nálunk ritka, ezért ilyen magas az ára, de akkor úgy tűnik hogy ez egy univerzálisan drága kutya :) Hát, akkor marad a gyűjtögetés, úgyis csak évek múlva terveznék befogadni a családba :)
Első, te meg indokolatlanul nagy tuskó vagy. Nem azt kérdeztem, hogy hol tudnék putris, shibának bélyegzett palotapincsit venni 5000-ért, lábak nélkül mer' úgy óccsóbb.
Igen, én is olvasom a sok baromságot, amit olykor-olykor kiposztol egy-két gyökér, de ne nézzünk már mindenkit annak, köszönöm.
Én sem értem, mi a gond.
Tisztában vagyok, hogy egy fajtatiszta kutya drága.
De ha van olyan külföldi Shiba kennel, ahonnan "csak" 150-200 ezerért tudok kutyát venni, akkor nem veszem meg 300-ért.
Nem tudom min akadtál fent, de ez közel sem olyan, mint ha a szomszéd Laci bácsitól akarnék 20.000-ért egy 6 hetes gombócot, amiről később kiderül, hogy shiba helyett csau-csau keverék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!