Egy 10 hetes kölyökkutyáról hogy lehet biztosan megállapítani azt hogy Leonbergi vagy Kaukázusi juhászkutya? Mert mindkettő kutyafaj nagyon hasonló fizikai paraméterekkel rendelkezik. Főleg kölyökkorban. A rajzolatuk, szőrzetük is nagyon hasonló.
"szemüveges"
egy leónak nem ilyen a maszkja
Kaunak, de minimum kau keveréknek mondanám, de tuti nem fajtatiszta leonbergi.
10 hetes és 4 és fél kiló. Marmagassága 34 cm.
Jézusom, mekkora kutya lesz ebből.
Pici is talán...
Az én kan leóm 12hetesen 17kiló volt. Oké ő kan, de nekem itt valami nahyon nem stimmel...
Megnéztem mégegyszer, monitoron is.
Továbbra is azt mondom, hogy nagyon cuki, mint ahogy cuki minden kiskutya, kiscica, de se nem fajtatiszta leo, se nem fajtatiszta kau.
Keverék a javából, amire a küllemén kívül a súlya is kellő bizonyíték, mert a leók is és a kauk is súlyosabbak 10hetes korukra.
Ha gondolod fogadd örökbe, aranyos családi kedvenc lehet, de nehogy bedőlj és fizess érte mondván neki csak TK-ja nincs amúgy fajtatiszta ez vagy az, mert biztos, hogy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!