Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy 10 hetes kölyökkutyáról...

Egy 10 hetes kölyökkutyáról hogy lehet biztosan megállapítani azt hogy Leonbergi vagy Kaukázusi juhászkutya? Mert mindkettő kutyafaj nagyon hasonló fizikai paraméterekkel rendelkezik. Főleg kölyökkorban. A rajzolatuk, szőrzetük is nagyon hasonló.

Figyelt kérdés
2018. ápr. 26. 15:01
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nem túl jó a kép (a telefonomon pedig szinte tökéletes) de remélem a lényeg látszik rajta.
2018. ápr. 26. 22:50
 12/25 anonim ***** válasza:
58%
Amennyire itt látni, nekem inkább a leonbergire hajaz. Bár a kau meg gyakoribb, szóval az is simán lehet, hogy inkább az :D A szülőket nem láttad? Esetleg ha tudsz még csinálj pár képet, de kölyök korban még nem olyan karakteresen elkülöníthetők. Amúgy aranyos kutya :)
2018. ápr. 26. 22:59
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"szemüveges"

egy leónak nem ilyen a maszkja

Kaunak, de minimum kau keveréknek mondanám, de tuti nem fajtatiszta leonbergi.

2018. ápr. 27. 08:29
 14/25 A kérdező kommentje:

Ezen talán jobban látszik:

[link]

2018. ápr. 27. 11:39
 15/25 A kérdező kommentje:

10 hetes és 4 és fél kiló. Marmagassága 34 cm.

Jézusom, mekkora kutya lesz ebből.

2018. ápr. 27. 11:42
 16/25 anonim ***** válasza:
Nahyon aranyos, de biztos nem leonbergi.
2018. ápr. 27. 12:07
 17/25 anonim ***** válasza:

Pici is talán...

Az én kan leóm 12hetesen 17kiló volt. Oké ő kan, de nekem itt valami nahyon nem stimmel...

2018. ápr. 27. 12:08
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Olyan kis rókás a feje. Kaukázusi lehet benne, de nem tisztán az biztos. Valóban elég kevésnek tűnik a súlya, a kan szetterem volt 12 hetesen 9-10 kiló, de ő nem lesz több 30nál felnőttként sem.
2018. ápr. 27. 12:24
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem mégegyszer, monitoron is.

Továbbra is azt mondom, hogy nagyon cuki, mint ahogy cuki minden kiskutya, kiscica, de se nem fajtatiszta leo, se nem fajtatiszta kau.

Keverék a javából, amire a küllemén kívül a súlya is kellő bizonyíték, mert a leók is és a kauk is súlyosabbak 10hetes korukra.

Ha gondolod fogadd örökbe, aranyos családi kedvenc lehet, de nehogy bedőlj és fizess érte mondván neki csak TK-ja nincs amúgy fajtatiszta ez vagy az, mert biztos, hogy nem az.

2018. ápr. 27. 13:28
 20/25 A kérdező kommentje:
Felvettem a kapcsolatot azzal az illetővel aki által hozzám került a kutyus. Próbáljon meg a szülőkről képet szerezni. Csak elég bonyolult mert az ő ismerősének az ismerőse ajánlotta hogy el lehet hozni az ismerősétől. Csak fényképet láttam a kutyusról de egyből bele szerettem. Egy tanyán született valami nagy gazdaságban ahol szinte minden állatot tartanak (malac, tehén, birka, ló, baromfi, stb), na és ezek mellett vannak őrző és terelő kutyák is. Reméljük sikerül a fényképszerzés.
2018. ápr. 27. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!