Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek az elektromo...

Mi a véleményetek az elektromos nyakörvről?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 26. 09:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Szerencsére mindenki eldöntheti, és nem az olyanok szabják meg, akiknek fogalmuk sincs a működéséről, használatáról.
2018. ápr. 26. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Egy jó dolog. Könnyíti a munkát. Egyáltalán nem állatkínzás, ha ésszel használják felelős emberek
2018. ápr. 27. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Hát én azoknak tennék ilyet a nyakára, és néha jól megütném vele őket, akik ezt használják.Barbár egy eszköz. Aki ilyet használ, csak uralkodni akar a kutyán, de nem szereti.Nekem 8 kutyám van, legnagyobb 50 kg-os, de mind nagytestű.Soha nem nevelném őket ilyesmivel.Aki ezt használja,az ezzel azt bizonyítja, nem ért a kutyákhoz normális, humánus eszközökkel.

Pár év múlva lehet hogy egyesek a rakoncátlan, örökmozgó gyerekükre is ilyesmit fognak használni???

Egyáltalán miért kell egy kutyának minden ösztönös viselkedését letörni?Fájdalommal, kellemetlen érzéssel megtorolni?Csak azért, mert te állsz fölötte, ő a kiszolgáltatott neked, és ezzel teljesen visszaélsz.

Hihetetlen, hogy értelmes emberek mire képesek.

Nekem nem egy agresszívan betört kutya kell, aki mindig parancsszóra csinálja, amit diktálok.

Hanem egy BOLDOG kutya kell, aki jól érzi magát.Aki önként csinálja amit kérek tőle, azért mert szeret.

Az én kutyáim ilyenek.

Nem kérek választ, el se olvasom. Dühít ez a fajta kegyetlen "állatszeretet".

2018. okt. 2. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, te normális vagy? Nem, persze. Hihetetlen, hogy magukat értelmesnek gondoló emberek össte-vissza fröcsögnek olyan dolgokról, amikhez a legkevésbé sem értenek. Ha ennyire semmit nem tudsz erről az eszközről, miért írsz? Kitalálom, csak sötétzöld állatvédők elfogult, tudatlan ordítozásából hallottál eddig az e-nyakörvről. De van egy újdonságom számodra: tudod ezt lehet a képzésben úgy is használni, hogy nem büntető eszköz! De gondolom ezt felesleges mondani, hisz ezt te fel sem tudod fogni.
2018. okt. 2. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!