Mi a véleményetek az elektromos nyakörvről?
Hát én azoknak tennék ilyet a nyakára, és néha jól megütném vele őket, akik ezt használják.Barbár egy eszköz. Aki ilyet használ, csak uralkodni akar a kutyán, de nem szereti.Nekem 8 kutyám van, legnagyobb 50 kg-os, de mind nagytestű.Soha nem nevelném őket ilyesmivel.Aki ezt használja,az ezzel azt bizonyítja, nem ért a kutyákhoz normális, humánus eszközökkel.
Pár év múlva lehet hogy egyesek a rakoncátlan, örökmozgó gyerekükre is ilyesmit fognak használni???
Egyáltalán miért kell egy kutyának minden ösztönös viselkedését letörni?Fájdalommal, kellemetlen érzéssel megtorolni?Csak azért, mert te állsz fölötte, ő a kiszolgáltatott neked, és ezzel teljesen visszaélsz.
Hihetetlen, hogy értelmes emberek mire képesek.
Nekem nem egy agresszívan betört kutya kell, aki mindig parancsszóra csinálja, amit diktálok.
Hanem egy BOLDOG kutya kell, aki jól érzi magát.Aki önként csinálja amit kérek tőle, azért mert szeret.
Az én kutyáim ilyenek.
Nem kérek választ, el se olvasom. Dühít ez a fajta kegyetlen "állatszeretet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!