Milyen fajta kutyád van és volt? Mi (volt) a neve?
Dobermann: Bessie
Berni pásztorkutya: Boldizsár :D
Hosszúszőrű collie: Theo (ő az első saját kutyám)
Az első kutyánkat egy benzinkúton dobták ki, mi megmentettük. Dzseni volt a neve, valami terrier keverék volt
A második kutyánk egy Jack russel terrier volt, tk. szerint Philip névvel, de amúgy Fickónak szólítottuk, mert arra hallgatott.
A harmadik kutyánk menhelyről volt. Labrador-Beagle keverék. Az eredeti gazdája golyónak hívta, a menhely Babérnak, de egyikre sem hallgatott, kiveve a Boriszra. (Azt mi adtuk neki)
Jelenleg Pekingi palotakutyánk van. Lüszi a neve.
Illetve páromnak van egy családi kutyája az anyjánál, ő Mogyi, németjuhász keverék. Szinten menhelyről.
Német juhász fiú : Nero
japán csin lány: Kormi
Sajnos már egyik sem él, de imádtam őket. Azóta se vagyok képes kutyát magamhoz venni.
Berci - magyar vizsla 1984-?
Bütyi, Tanya, Manó, Rocky - olyasmi volt, mint Benji a filmben. Bütyi volt az anya, a többiek testvérek voltak.
Devil - dobermann 1999-200? (autó ütötte el)
Menhelyi német juhász. 1999-2001 (megszökött). Amikor vittük kötelező oltásra, akkor a doki kérte, hogy mondjak egy nevet, mert valamit be kell írnia. Erre mondom, hogy Kutya. Mire ő, hogy azért ezt mégsem kellene, ekkor lett Sandokan a neve, de én továbbra is Kutyának hívtam.
Leírom a családtagok kutyáit is, ha nem gond :)
Nagyszülőké:
Funda- utcáról befogadott zsömle színű keverék, kb 14-5 éves lehet
Szüleimé:
Tökmag- menhelyi keverék (10 éves)
Uma- dobermann (2éves)
Apósé:
Lindi és Maniac- törpe pincserek (10 és 9 évesek)
Füles- tacskó (4 éves)
Nagybáttyé:
Kira és Kaine- francia bulldogok (4 és 1 évesek)
Másik nagybáttyé:
Bátor- magyar vizsla
Kormos- menhelyi keverék
Párom és az én kutyáim:
Mariska, Rúna és Viki- dobermannok (5 és 2 évesek(tesók))
Gyerekkori kutyám Vacak volt, egy tacsi mix, párom gyerekkori kutyája Fidi, valami nagyon nagyon mix :)
Aki volt:
Puli: Bogi
Dobermann. Betty
Mostani:
Puli: Zsömi
Dobermann: Zara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!