Elképzelhetőnek tartjátok, hogy egy mereven kutyaellenes srác egy kapcsolat kedvéért elvisel, netalántán megszeret egy kutyát?
Egy ideje ismerkedek, találkozgatok a kérdésben említett sráccal. Már első találkozásunkkor is nagyon szimpatikus volt számomra. Mondhatnám, hogy ő lenne számomra a tökéletes társ: helyes, sportos kinézet, intelligencia, jó egzisztencia, saját ház. Viszont elég korán kiderült, hogy ő nem szereti a kutyákat és fél tőlük, valamint nagyon rossz véleménnyel van a gazdikról. Ezzel még önmagában nem is lenne gond, viszont nekem kisgyerekkorom óta van kutyám és a jelenlegitől sem válnék meg szívesen. Részben igazat is adok neki, mert nagyon sok olyan gazdi van, aki nem ért a kutyákhoz, viszont ezt a csőlátásszerű kutyaellenességet nem igazán tudom tolerálni. Lenéz engem és a családomat, hogy mi családtagként tekintünk a kutyára. Mindezek ellenére nagyon jól érezzük magunkat együtt. Már néhányszor nála is aludtam, ilyenkor a kutyám természetesen anyuméknál marad. Szerintetek változhat a srác véleménye, ha nagyon vonzódik hozzám?
Vagy esetleg nekem kellene lemondanom a kutyámról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!