Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Acana vagy Happy Dog? Fél...

Acana vagy Happy Dog? Fél éves Rottweilernek

Figyelt kérdés

Pontosabban: Acana Puppy Large Breed Vagy

Happy Dog Maxi Junior GR23

Most Acanát friskies juniorral keverve kap de nem nagyon szereti érdemes váltani? ( Az Acanát naturban nem eszi meg, folyamatosan fogyott a táptól ezért kevertem )

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. jún. 13. 11:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Inkább szerintem Acana + valami kicsit olcsóbb pl.Pedigree
2010. júl. 4. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Pedigree egy nagy 0,hústartalma alig van,4%,az is húsliszt és csontliszt,vagyis vágóhídi melléktermék.

Ki kell próbálni,melyik válik be jobban,sajnos nincs más megoldás.Minden kutyának más táp válik be,egyedfüggő.

2010. júl. 4. 20:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Happy dog!...XD

Én is ilyet adok a kutyámnak pedig Törpe pincser

2010. júl. 4. 20:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Mindkettő jó táp. Kipróbáltam mindkettőt. Nagyobb testű kutyusom van nekem is. Az Acana-t nem szerette nagyon a kutyus, ráadásul elég nagy a fehérje tartalma, ami nem túl jó, főleg ebben a korban.

A Happy Dog nagyon bevált. Szereti a kuty és a fehérje és zsírtartalma is ideális.

Mint mondtam, mindkettő jó táp, amelyiket jobban szereti a kuty, azt add neki!

2010. júl. 5. 10:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha elfogy az acana akkor megpróbálom a happy dog-ot
2010. júl. 6. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!