Acana vagy Happy Dog? Fél éves Rottweilernek
Pontosabban: Acana Puppy Large Breed Vagy
Happy Dog Maxi Junior GR23
Most Acanát friskies juniorral keverve kap de nem nagyon szereti érdemes váltani? ( Az Acanát naturban nem eszi meg, folyamatosan fogyott a táptól ezért kevertem )
Előre is köszönöm a válaszokat.

Ilyen hülyeséget,hogy ha szereted a kutyusod adj neki Acanát...
Az Acana nem jó a nagy és óriástestű kutyáknak,mert az előírt mennyiség marha kevés neki,kb. dupla adagot kell adni neki,erre rámegy a gatyád is.
Ráadásul magas a fehérjetartalma, ami nem feltétlen jó ebben a korban.
A német dog igen kényes ebben a növekedési szakaszban,náluk bevált a HAPPY DOG,normális,egyenletes fejlődést mutat a kutya e táp etetése mellett.

Én Dadóval etetek.
Dado large breed puppy.
Nagyon bejött.
Minőségben hozza a legjobbat, árban viszont sokkal kedvezőbb.

Az Acana elvileg jó táp lenne, de az enyém sem ette meg.
Én 1 éves koráig Royallal etettem, azóta főzünk neki.beteg még nem volt:)3 éves most.
Csak főzni nem akarok neki, mert a tápban benne van minden ami kell a kutyának, és a főzés mellé tömhetném vitaminnal.
A táppal keverve persze szoktam neki főtt húst adni, de nagyobb százalékban táp.

Biztos lehurrognak a táp hívők, de szerintem nem kell annyira bízni a tápokban.
Ill. lehet,de csak a tényleg fölsőkategóriás versenytápokban.
A főzésnél látod mit eszik, belsőséget, szinhúst megfelelő mennyiségben gabonákat stb.Arról nem is beszélve, hogy anyagilag is ugyanannyi, pl. 2 kg máj kb 6-700 ft de az ugyanolyan értékű konzervben biztos nincs ennyi husi:)
De nem rábeszélni akarlak, csak gondold át:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!