Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért húzza le mindenki...

Miért húzza le mindenki ennyire a Royal Canint? Tényleg ennyire rossz?

Figyelt kérdés

Kölyök tacskóm van. RC-nal lezdtük el az etetését, mert a tenyésztőnélnis azt kapott. Utána sokat olvastam, mindenki szidta a royalt mint a bokrot, es mivel a legjobbat akarom a kutyanak, igy áttértünk a Platinumra. De nem szereti, alig eszik belőle. Na, mivel itthon van mindkettő, az előbb szépen magam elé vettem a zacskókat, hogy megbizonyosodjam, miért ilyen rossz is a RC. Na, hát a beltartalmi értékei jobbak, mint a Platinumnak: nyersfehérje 30% mig a Platinumnak 27%, nyershamu 6,9% platinumnak 7,9% es igy tovabb.

Akkor hogy is van ez?

2018. ápr. 22. 10:11
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ugy hajlnado megenni, hogy kézbol adom neki. Sehogy máshogy. Most 2 napja, miota kiraktam a kerdest, ez megy. Mint egy babát kb ugy kell kezbol szemenkent etetni. Na de azert alljon mar meg a menet, ez egy kutya, en meg csinalajk bohocot magambol a kenye kedveert. Hat ez mar vicc komolyan!
2018. ápr. 23. 13:44
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak rajtad múlik. Fogadd meg az itt elhangzottakat. Reggel elé teszed, 10 perc múlva elveszed. Este szintén. Semmi nasi, semmi babusgatás, semmi kézből etetés.

Figyeld meg, legkésőbb harmadnap egy szó nélkül megeszi majd.

2018. ápr. 23. 15:34
 23/25 A kérdező kommentje:
4 napig csináltam vele, makacs mint egy öszvér. Nem evett 4 teljes napig, és ezt egy felnott kutyanal leszarom, majd eszik ha akar ha ilyen mamlasz. De nem art egy kiskutya fejlodesenek ha napokig nem kap enni?! :O
2018. ápr. 23. 16:11
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz tőle. Van egy mondás miszerint a kutya ennivaló mellet nem hal éhen. Ez egy "erőpróba" jó lenne ha kitartó maradnál mert palira vesz a kis drága.
2018. ápr. 23. 20:07
 25/25 anonim ***** válasza:

Annyiban igazad van, kérdező, hogy egy macskával ezt mondjuk nem lehetne megcsinálni. Mert rámehet a májuk. De egy kutyának nem lesz semmi baja se pár nap koplalástól. Egy kiskutyának is lehetnek tartalékai, egy kis zsír itt és ott..

Egyébként orvosnál jártatok már? Lehet hogy valami baja van és azért nem eszik, nem pedig válogat.

2018. ápr. 23. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!