Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezen hogy tudok változtatni?

Ezen hogy tudok változtatni?

Figyelt kérdés

Van egy fajtiszta törpe tacskóm aki 2 és kb fél éves és nagyon kövér. Nagyon gyorsan is eszik.Van még egy Pumi kutyám aki egyáltalán nem kövér ő a kaját eldugja a házban..

Volt hogy megette előle már próbáltuk "fogyó kúrűra fogni kicsit fogyott de még mindíg rendes tacskó méretű. Tudom hogy ebből baja is lehtet mit tegyek vele?

2010. jún. 13. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is nemrég kövérebb volt a westiem a kelleténél ezért fogtuk fogyókúrára. 1-2 maréknyi fogyókúrás táp(sajnos kicsit drága) amit kiraksz neki 1 napra. Majd este pedig valami gyümis-zöldséges tálat készítesz neki amibe potyogathatsz 2-3 szem piskótát elrejtve hogy finom legyen. Én reszeltem neki bele répát, almát kicsi darabokra kockáztam és pár kicsi kocka görögdinnyét is szórtam bele neki mert nagyon imádja, vagy piskóta helyett egy kicsi mézet rakhatsz bele. És akkor most házikosztot NE kapjon csak fogyókúrás tápot. Viszont ha lefogy ne térjetek rá a Tescos olcsó kutyatápra mert ha olyanból sokat kap akkor hízik igazán.
2010. jún. 13. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem kb egy hónapomba telt, mire lefogyasztottam a kutyámat. Volt olyan nap, hogy semmit nem kapott enni (egy héten egy ilyen napot úgyis kellene csinálni minden kutyánál), mikor kapott, akkor is az előírt mennyiség felét kapta. Így szépen lassan lefogyott. Most is kevesebb tápot kap, hogy megőrizze az alakját :)
2010. jún. 13. 11:24
 3/4 Akiteki ***** válasza:
Én úgy fogyókúráztattam a kutyámat, hogy a tápja felét adtam neki, a másik fél adag helyett pedig háromnegyed adag gréti mixet. Néhány hét alatt a 28 kilós kutyából 23 kilósat csináltam.
2010. jún. 13. 13:43
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat az adag felezést megpróbálom
2010. jún. 14. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!