Xnorkax kérdése:
Neveléssel lehet ezen változtatni? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy lassan 8 hónapos keverék fiú kutyám. Eddigi életében a sors valahogy mindig úgy hozta, hogy nálánál nagyobb kutyákkal találkozott, akikkel kifogástalanul megvolt. Egyébként ő közepes termetű. Ám ma kiszökött az utcánkban egy welsh corgi én meg éppen jöttem haza és jól megdögönyöztem, ezért elkísért a kapunkig. A kutyám odafutott és morgott a kicsire. Máskor egyáltalán nem zavarja, ha idegen kutyák (amik nagyobbak) odamennek szaglászni, még oda is dugja az orrát. Ha nem lett volna a kerítés megtámadta volna? Nekem ez azért fontos, mert nemsokára szeretnénk mellé egy tacskót, vagy valamilyen kis termetű menhelyi ebet. Köszönöm a válaszokat.2010. nov. 8. 19:28
1/5 anonim válasza:
Simán féltékeny lett,hogy megsimogattad a másik kutyát.Illetve a gazdás kutyék nem tűrik a kobór vagy éppen gazda nélkül portyázó ebeket.Ha pici kutyát viszel mellé nem lesz gond :).
2/5 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy a kismacskánkat is szokta szadizni, de ha rászólunk abba hagyja. Igazából a macskát nem akarja bántani, csak játszana vele. Ezért szeretnénk mellé egy második kutyát, mivel ugye a kutya társas lény :)
2010. nov. 8. 19:30
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Biztosan féltékeny volt, mert már ott toporzékolt a kapuban, mire odaértem hozzá.
2010. nov. 8. 19:31
4/5 anonim válasza:
a kutya igen társas lény de az embert is elfoadja társként...több séta, törődés, utánajárás, olvasgatás a témában segíthet 2 félrenevelt kutyával csak rosszabb lesz a helyzet-előbb a meglévő kutyát érdemesebb helyerakni.
Amint vezetőként tekint rád akkor jöhet a másik is de addigra megszereted és értékeled annyira, hogy törődj vele természetes igényeinek megfelelően, és elviszed kutyatásaságba is:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) sajna a közelemben (falu) nem sokan sétáltatják rajtam kívül a kutyájukat, akik igen, azok meg inkább elkerülnek minket. (fogalmam sincs miért)
2010. nov. 10. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!