Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy készítsem el kutyának az...

Hogy készítsem el kutyának az édesburgonyát?

Figyelt kérdés
Most csinálok először nekik, és az lenne a kérdésem, hogy a legjobb elkészíteni?
2018. ápr. 21. 09:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
57%

Úristen mennyi marhaságot olvastam a válaszok között :) Tudom, hogy régi kérdés, de nem bírom megállni. Szóval az édesburgonya nem burgonya, nyugodtan lehet adni a kutyusnak, sőt! Van benne C-, B5- és B6-vitamin, magas a rost-, a kálium- és a magnéziumtartalma. Gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Kíméletes az emésztőrendszerhez, így az érzékeny gyomrú kutyák is ehetik. Allergiás kutyáknak is szokták adni az alacsony fehérjetartalmú étrendjük kiegészítőjeként.

Az elkészítésről pedig, lehet sütve és főzve is. Sütve azért jobb, mert nem oldódik ki semmi a vízbe, vagyis benne marad minden értékes összetevő. Pürésítve érdemes a kajájához keverni.

2019. szept. 5. 12:54
 12/12 anonim válasza:
Teljes mértékben igaza van az előttem szólónak! A tobbi okos hozzászóló aki szerint felesleges plusz vitamint adni a kutyának zöldség formájában az húzza le magát, akar hány éves a pulija.. Ragadozó.. Hát hol ragadozó mar a haziasitott kutya? Sehol... Regen is ettek zöldséget ha utukba akad. Okosok.. Én is adok a kutyamnak edesburit, no problem ;)
2019. okt. 23. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!