Milyen fajta kutya magyarul a kai ken kutya?
Vagy milyen kutya ez, mert még nem hallottam róla.
És hol lehet venni ilyen kutyát?
Szia itt egy link csak ennyit találtam róla sajnos de lehet h hasznos lesz számodra: [link]
Remélem segítettm valamennyit :D
Ki mondta, hogy egyből kölyköt szeretnék venni? Csak az érdekelt, hogy egyáltalán van-e ilyen tenyésztő és ha igen, akkor hol.
Mert ha nincs, akkor eleve tök feleslegesen keresgélek utána.
3 nagy kedvencem között van, egy ideig néztem hogyan/honnan lehetne venni, de itt Európában ha jól tudom egy dán tenyésztő van más senki és nála 3-4 éves már a várólista. Japánból vagy az USA-ból tudsz esetleg hozatni. Az Amerikában tenyésztettek állítólag egy picit magasabbak, vaskosabbak mint a Japánban tenyésztett egyedek, de azt írták neten hogy valószínűleg mivel nem sokan kezdtek ennek a kutyának a tenyésztésébe az államokban, így az a pár kutya akiktől az egyedek nagyrésze származik a felső határán volt a japán mércének, ugyanis a japán klubok még mindig elfogadják ezeknek a papírjait ellentétben az akita-amerikai akita párossal.
Ez az oldal angolul van de a cég alapítója egy ausztrál-japán pasas aki foglalkozik a japán fajták külföldre szállításával:
A második linken a jobb oldalt van felsorolva hogy mekkora a várható összeg vétel + szállítás, természetesen egy átlagos kutyára, amelyeket tenyésztésre szánták az ugye többszöröse is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!