Hogyan segíthetnék?
Nagyon szeretem az állatokat és szeretnék segíteni nekik.Főként a menhelyeknek nyáron mennék önkénteskedni és vennék tápot a régi pórázaimat odaadnám stb.
Hogyan segíthetnék?
(Tápot csak a Lild-ből tudnák venni Bellosant) szerintetek jó ?elfogadják?nem a legmárkásabb de nekem csak annyira telik.
Hallottam a szurkolók az állatokért közösségről hogyan lehetnék a tagja?
Sajnos befogadni nem tudunk kutyákat már 3 van és 5 macska és a szüleim nem engednek többet.
3 kutya és 5 macska már egész napos elfoglaltságot ad. Szerintem a legtöbbet azzal teszed, ha a saját állatokat tanítod, bemutatókra jársz velük. Ezzel megmutatod, hogy minden kutya megtanítható jó dolgokra.
A menhelyen önkénteskedés is lehet jó (nekem kanállal a vizet a tengerbe érzésem volt, amikor csináltam).
Minden elfogadnak, de a leírás szerint még tanuló vagy, inkább személyes megjelenéssel segíts (többet is ér, mint a táp)
Sajnos rengeteg állatvédő szervezet él Magyarországon egyik napról a másikra. Még inkább sajnos van egy-két "sztárszervezet", akiket tolnak a médiában, ömlenek hozzájuk a milliók, de ennek 99%-ából villa meg luxusautó lesz.
Ha azzal szeretnél segíteni, hogy tápot ajándékozol egy menhelynek, keress olyat, amelyikről nemigen hallani a hírekben. Hogy hazabeszéljek kicsit, ott van a Német Juhász Fajtamentő Egyesület, ők 15-20 kutyát tartanak a menhelyükön, és persze mindig kell valami. Biztosan jól jönne nekik egy-két zsák kaja. Teljesen mindegy, milyen kaja, a menhelyen az a lényeg, hogy sok legyen belőle. Nyilván ha minőségiből van több, az jó, de ilyen szerencse ritkán éri őket.
3 kutya és 5 macska mellé valóban nem nagyon lehet továbbiakat befogadni, de talán egy kengurut el tudnék képzelni.
Sok trükköt tudnak már de nem Nagyon tudok olyan helyet ahol versenyezni tudnánk sajnos,a játszótéren szoktam a gyerekeket szórakoztatni a trükkökkel.
Köszi a válaszokat.
A szurkolókról esetleg tudtok valamit ?hogyan lehetnék tag?akár most akár 18 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!