Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek a Rex állatotthonb...

Szerintetek a Rex állatotthonból, a Noé állatotthonból vagy az Illatos útról hozzak el kutyát?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 11:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%
Nem, nem. Nem egy kiképzőnél voltunk. Az összes, ismétlen összes kutyasulit és kiképzőt felkerestük, senki sem tudott segíteni! Az egyik adta vissza egy óra szenvedés itán a pénzt, és nem nem hagytuk abba. Mentunk a masikhoz es amsikhoz es masikhoz! A kutya menthetetlen. Es abszolut nem erzem magam hibasnak semmiben, nem dobtam ki, nem alatattam el, ott van mind a mai napog es tesz tonkre modszeresen. De egy biztos: soha tobbet nem lesz menhelyrol kutyam. Habar ketsegbe vonom h ezek utan en valaha is akarjak meg kutya kozelebe menni...
2018. ápr. 13. 16:29
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

8., köszi a válaszod. Mármint az elejét, mert a többi nem nekem szólt. :)

Pont egyik nap írtam itt egy Mázli nevű kutyusról...

2018. ápr. 13. 16:33
 13/15 anonim ***** válasza:
61%

Szóval egy rossz tapasztalat miatt a világ összes kutyája sz****r. Érdekes a hozzáállásod az élethez, gondolom nem vagy valami boldog a többi területén sem.

Illatosról van nekem is kutyám, megszenvedtem a mai állapotért. 1 év kutyaiskola, baromi messze kellett cipelnem BKV-val a 30 kilós kutyát, de egy hétvégét sem hagytunk ki. Igaz, ehhez el kellett felejtenem minden más programot, és azt is hogy 6-nál tovább aludjak szombaton. És megérte? Meg. Az antiszociális vadállat kutyából mára egy tökéletesen szociális, okos, értelmes, barátságos és behívható sharpei lett. Idő, energia és pénz de én nagyon elszánt voltam és meglett az eredménye.

2018. ápr. 13. 18:12
 14/15 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is Illatosról van 4 kutyám is.

Az egyik idős, amolyan leszarós volt, mert a gazdája 12 év hűség után adta be a menhelyre. Fél év foglalkozás és részemről való bizonyítás után sikerült elnyernem a bizalmát, mára nagyon bújós kutyus lett.

A másik egy szerencsétlen sorsú keverék, aki 3x(!) került be az Illatosra, mert egyik gazdájának sem tetszett .. Vele is megszenvedtem, neki is szeparációs szorongása volt, de azt hiszem meg lehet érteni miért ..

A harmadik szaporítós nagyon beteg kiskutya volt, mire kigyógyult a sok szarból, amire még a doki is kezét adta, hogy nem fog felépülni, addigra egy nagyon hálás kutyus lett.

A negyedik pedig szökős, romboló, rosszalkodós kutyus volt, pont ezért is adták le a telepen. Megneveltem, kutyasuliba járunk, naponta fárasztom, sok foglalkozást igényel, de megéri.

Én egyik kutyához sem úgy álltam hozzá, hogy jajj ez nehéz eset, ez úgyse éli túl. Én mindegyikben a reményt, a jó dolgokat láttam meg.

Másképp nem is lehet az ilyen eseteket helyrehozni.

2018. ápr. 13. 19:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az Illatosról fogadtunk örökbe végül.
2018. ápr. 14. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!