A Noé állatotthonból vidékre is adnak örökbe? Mik a tapasztalatok az innen kikerült kutyákról?
Figyelt kérdés
Szeretnék örökbe fogadni a Noéról egy kutyát, mert nagyon tetszik az a menhely, szerintem mindent megtesznek a kutyákért és nem az a fontos nekik, hogy elpasszolják a kutyákat, hanem hogy jó helyre kerüljenek. Valamelyik állatmenhely oldalán olvastam, hogy csak abban a megyében/városban adnak örökbe, ahol a menhely van. Én Egerben lakom, szóval a gondozók nem tudom, hogy el tudnának-e ide jönni ellenőrizni a kutyát.2009. aug. 9. 11:11
1/3 anonim válasza:
Ha emailben megkérdezed tőlük, akkor szívesen válaszolnak.
Amúgy lehet van arrafelé olyan menhely, amihez "van közük", amelyikkel tartják a kapcsolatot és az majdnem olyan, mintha tőlük lenne.
2/3 anonim válasza:
A Lelenc egyesületet is ajánlom, ők biztos adnak örökbe vidékre is kutyát, kapcsolatban vannak az összes bp-i menhellyel.
www.lelenc.hu
Fórumot olvasgasd, kérdések tanácsok topicban kérdezz!
3/3 anonim válasza:
Igen, vidékire is adnak örökbe állatot megfelelő körülmények közé. Van, hogy előtte vagy utána kimennek ellenőrizni, hogy helyre került-e az állat.
Elérhetőségek:
06302211299 Molnár Piroska
info@noeallatotthon.hu Bélafalvy Krisztina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!