Kutya rosszkedv/hányás mi lehet az oka?
Sírva könyörgöm az ilyen gazdikhoz, hogy MIÉÉÉRT? Ha nekem beteg valamelyik kutyám nem kiírom, és várom a csodát, hanem állatorvoshoz fordulok. Ne adj isten valaki rossz tippet ad, te meg megfogadod, akkor szegény kutya életébe kerülhet.
Kérlek könyörögve legyél annyira érett, hogy megoldod az orvost. Kocsiba is millió lehetőség van, hogy megvédd az autót a hányástól. Zacskó, nejlon, bármi.. ha meg olyan lesz, akkor kitakarítod, de a kutya legalább meggyógyul. Messzebbi állatorvost nézz akkor, ha a tied nem rendel vagy akármi. Ügyelet is van. Mindenre van megoldás. Ne adj isten valami komolyabb baja van, mint egy gyomorrontás akkor mivan? Reggel suli előtt egy halott kutyát látsz, akkor mit éreznél?
Legalább telefonon konzultálnál az orvossal, hogy a széntabletta ajánlott e.. ha rábólint, és nem eszi meg, akkor marad a sajnos keményebb módszer, hogy lenyomjuk a torkán. (5ös válaszoló téged meg agyonütni kellene.. )
Kérlek könyörgöm mit tegyek, hogy fel fogja néhány ember, hogy az orvosok nem csak dísznek vannak, és nem csak kötelező oltásoknál kell velük konzultálni.
Drágaságaim, ha a ti kutyátok nem eszik meg valamit, mit csináltok vele? Kíváncsi vagyok. :D
"főzve nem eszi meg" Áhá, értem! Tehát hagyjátok, hogy finnyáskodjon, válogasson. A példagazdik. Titeket kéne agyonütni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!