Kutyám véreset hányt és véres a széklete?
Figyelt kérdés
Ma reggelre a kutyám az egész konyhát teletette. Nagyon megijedtem, valaki segítsen! Júliusban lesz 3 éves, keverék kutyus. Kiskora óta szobakutya, részben szobatiszta.2018. márc. 27. 04:46
2/10 anonim válasza:
Orvos! Magadtól nem gondoltál erre?
3/10 anonim válasza:
Ülj fölötte és nézd ahogy lassan meghal....te hülye.
Nem jutott eszedbe hogy orvoshoz kéne vinni?
4/10 anonim válasza:
Most komolyan várod hogy meghaljon? Ahelyett hogy elmennél orvoshoz...
5/10 anonim válasza:
Várd meg míg meghal... Szerinted?? Azonnal irány az orvos! Magadtól nem jöttél rá?!
6/10 anonim válasza:
Egyébként, mi az,hogy RÉSZBEN szobatiszta? Nevelés el lett felejtve??
7/10 A kérdező kommentje:
Nyilván eszembe jutott az orvos, csak a legközelebbi állatorvos 8tól rendelt, és hajnali 4kor nem volt jobb ötletem mint itt segítséget kérni. A részben szobatiszta alatt azt értem, hogy mivel lakásban lakunk, így csak akkor tudja elvégezni a szabadban a dolgát, ha elvisszük sétálni, munka mellett napi 1x jut rá idő, és néha ha nagyon kell neki akkor a lakásban leteszi.
2018. márc. 27. 21:48
8/10 anonim válasza:
Na, mi lett a kutyusoddal? Jobban van?
9/10 A kérdező kommentje:
Igen szerencsére jól van, még kis diéta, de rendbe jön. Mint kiderült, drága kisöcsém etetett vele valamit, amire a kutya szervezete nem úgy reagált ahogy azt gondolta.
2018. márc. 28. 20:45
10/10 anonim válasza:
Ez most komoly, hogy naponta egyszer mehet le pisilni, amúgy meg szenvedjen a visszatartással folyamatosan? Jézusom. Miért kellett így kutyát vállalni. Egy 8 órás műszak mellett is simán le lehet vinni ugye reggel, munka után és alvás előtt. Nekem így is bűntudatom van, hogy a déli séta kimarad ilyenkor, dehát ez van. Ti meg a lakásba sz.aratjátok a kutyát. El se hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!