Pitbull kutyát vennék, hol találok ilyet?
Legkönnyebb, ha megveszed a The Sims 3 játékot és hozzá a The Sims 3 Házikedvencek kiegészítőt (bár már nem árulnak boltban, szóval torrentezni lehet inkább).
Ott a családszerkesztőben tudsz létrehoznji kutyát, a haladó módban pedig személyre szabhatod a színét, mintáját. Lehet rárakni szív alakú foltot, de ha jobban tetszik, csillag alakú foltot rakhatsz akár a homlokára is.
Másik alternatíva a The Sims 4 Cats&Dogs, de ahhoz előtte sok kiegészítőre szükséged lesz, hogy működjön, mert itt már szemét módon egymásra épülnek a kiegészítők. De itt a kutya létrehozásánál konkrétan te rajzolhatod meg a mintáját.
A néhai "pitbull-törvény" miatt Magyarországon nincsen normális pitbull tenyészet, márpedig ennél a fajtánál nagyon fontos, hogy jó helyről legyen. Így muszáj lesz másik országba menned érte.
Milyen célra kellene a kutya?
És melyik oldalán legyen a szivecske?
1 a millióhoz, vagy talán ennyi sem, hogy pont ilyen kutyát találsz.
De szívesen lerajzolom neked, megveheted. :)
Ettől függetlenül pitbull kutyát tenyésztőnél találsz, de aki nem ad törzskönyvet a kutyához, az a kutya nem pitbull, csak annak néz ki jobb esetben.
https://www.youtube.com/watch?v=NHKPhNSFdlU
0:16-nál nézzétek, erre gondoltam, csak ilyen színben:
Külföldi kenneleket is linkelhettek, csak nem ismerem, nem tudom, hogy melyik lenne jó, ezért kérek segítséget.
Első vagyok: pitbull tenyésztőket nem ismerek, csak staffit.
Arra figyelj, hogy legyen törzskönyvük, bár az FCI nem törzskönyvezi őket, de pl. az ABDA, UKC igen.
Olvasnivaló: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!