Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem iszik a kutyám?

Miért nem iszik a kutyám?

Figyelt kérdés

37 fok van kint. A Vizslám már tegnap reggel adtam neki vizet és nem ivott belőle, és azóta nem ivott semennyit. Azt megértem, hogy nem eszik, mert tavaly ilyenkor se sokat evett de sokat ivott. Volt már valakinek ilyen? Egyszerűen nem hajlandó inni. Mitől van?

Mielőtt orvoshoz szaladnék vele gondoltam, hogy megkérdezlek titeket.

2010. jún. 12. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy túl meleg vagy túl hideg a víz?

csak erre tudok gondolni,vagy csak nem esik neki jól adj neki mondjuk tejet vagy valami ilyesmit.

2010. jún. 12. 10:37
 2/7 Akiteki ***** válasza:

Nem lehet, hogy van egy titkos vízforrása a kertben? (Nyitva felejtett csöpögő slag, csőrepedés...)

Nagyon furcsa, hogy nem iszik ebben a hőségben. Én nem győzöm újratölteni a tálat.

2010. jún. 12. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Próbáld meg slaggal. Ha abból iszik, akkor az a baja, hogy állóvízből nem hajlandó inni, csak folyóvízből. Van ilyen kutyáknál, de ritka. Csak egy tipp.

Talán még az is lehet, hogy belesett valami a vizébe (bogár...stb.) vagy miután elmostátok a tálkáját, nem öblítettétek el elégg és még mosogatószeres maradt? Nem tudom. Kísérletezz. De lehet, hogy valami baja van a kutyának, akkor viszont ugye orvos. :S

2010. jún. 12. 13:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerdán mostam a tálját és péntek óta nem iszik. Mondjuk ma ivott egy kicsit. Bogár nincs benne, a rejtekhely kizárva, és kb másfél óránként cserélem a vizét ha nem koszos. Akkor lehet, hogy orvoshoz viszem.
2010. jún. 12. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:
lehetséges, hogy fáj a nyaka vagy a háta és nem tud lehajolni a tálhoz! próbáld meg a szájához emelni a tálat, hátha ez a baj!
2010. jún. 12. 21:58
 6/7 Akiteki ***** válasza:

Egyébként hogy viselkedik?

Van valami betegségre utaló jel? Bágyadt, levert, fene tudja mi?

2010. jún. 12. 22:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Most már megjavult. Igaz nem olyan sokat iszik mint máskor..de azért iszik. Amúgy most valamiért nem tud örülni nekünk. Vagyis nem látszik..lehet h csak a meleg miatt. De akkor is innia kellett volna.
2010. jún. 14. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!