Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen rövid, de elegáns...

Milyen rövid, de elegáns kutyaneveket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Majd csak ősszel érkezik a kiskutya, de gondoltam már most elkezdek ötletelni a neveken :)

Vörös ír szetter szuka kutyus lesz, ezért valami angol vagy ír nevet keresek elsősorban, ami rövid, dallamos, de méltóságteljes, elegáns is és lehetőleg i-re végződik, illetve az is fontos, hogy azért könnyű legyen kiejteni és a kutya is hamar meg tudja szokni.

A válaszokat, ötleteket kíváncsian várom és köszönöm, mindenkinek megy majd a zöld pacsi :)

2018. ápr. 7. 22:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

17-es vagyok, és igen, az extra nevekkel az a baj, hogy sokan visszakérdeznek. Én japán fajtát fogok venni az év végén, és nagyon tetszik a Kenji név (azt jelenti, hogy erős, egészséges), de fix, hogy mindenki vagy visszakérdezne vagy Benjizné a kutyámat. :D

Amúgy nekem a GoT-os nevek közül tetszik a Summer, illetve a Sansa, ez utóbbi illene is a kutyusra, hiszen vörös ír szetter lesz. :) Az én szetterkeverékemet egyébként Sheenának hívták, kiskoromban szerettem a Sheena, a dzsungel királynőjét, ezért neveztük el így. :D

2018. ápr. 8. 12:43
 22/26 A kérdező kommentje:

A Sheena is nagyon szép :)

A Sansa hangzása tényleg nem rossz, de engem nagyon idegesít a karaktere és nem tudok elvonatkoztatni tőle :D De jó ötletet adtál, az Arya felkerül a listámra :D

2018. ápr. 8. 12:58
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Bella, Susie, Lucy, Lisa, Dolly, Betty, Ginger, Berry, Molly, Lara, Lola
2018. ápr. 8. 16:41
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ruby. Ír szetterek között ugyan gyakori, de ha nem találkoztok túl sok fajtatárssal akkor nem gond. :D
2018. ápr. 9. 13:10
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tetszik a kérdés, mert hozzám ugyan egy hosszúszőrű collie kishölgy érkezik várhatóan - ha minden jól megy - de a te szempontjaidnak megfelelő, hasonló stílusú neveket keresgélek én is. Szívesen megosztom veled az eddig kialakult listám, bár nem mind angol vagy ír eredetű, azért lehet hogy találsz köztük neked tetszőket.

Jilly (mint a Jillian becézése), Zelda, Lorie/Lora/Loreen, Carly, Kenzie, Ruby, Jenna, Minka, Shirley, Brenda, Iris, Mona, Tyra, Maddie, Jeanie, Nahla, Bessie, Ivy, Gracie, Misty, Annie, Layla, Kimba, Penny, Kendra, Aydeen, Phoebe, Sherry, Pixie, Amy (elsőre elég megszokottnak hangzik, de szerintem egy rendkívül elegáns név), Windy, Clemmie (Clementine becézése), Keyla, Harley, Leia, Neela, Freya, Keira, Nia, Indie, Hailey, Halley (mint az üstökös)

2018. ápr. 9. 16:40
 26/26 anonim ***** válasza:

La Fiesta Édes Élmény 10%

Ilyen nevű kutyája tuti senkinek sincs :”D

2018. ápr. 9. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!