Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik bolhairtó sampon vált...

Melyik bolhairtó sampon vált be nektek?

Figyelt kérdés

Lehetőleg olyan amit a Fressnapfban is lehet kapni, de nem muszáj. A kiskutyám bolhás lett, de most kifejezetten CSAK a samponokra vagyok kiváncsi! Többi bolhairtóval nagyjából tisztában vagyok, de samponból nem tudom melyik ami jobban használ.

+ : a cicám is kezelni kéne akkor de van vagy 8-10 kg, vad kinti macska sajna, őt elég ha lefújom a bolhairtóval? És utána mikor lehet rájuk rakni a cseppet/nyakörvet?

2010. jún. 11. 21:41
1 2
 11/15 anonim válasza:
értem!a bolhaspray-t viszont 2-3hetente fújhatnád a cicádra,amíg teljesen eltávolítja az élősködőket
2010. jún. 13. 18:42
 12/15 anonim válasza:
de sztem nem kell fürdetni,nyugodtan rátehetsz fürdetés nélkül bármit
2010. jún. 13. 18:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Én a Bobi bolhairtóval szoktam fürdetni, utána rá a spot on, és a helyét is beporzom.
2010. jún. 13. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:
NEOSTOMOSANT vegyél állatpatikába, megkell fürdeti vele, de nem szabad lemosni róla, rá kell hogy száradjon. És ezzel a folyadékkal, bekell spérzni azokat a helyeket ahol van. Nézz utána neten. Nálunk bevált, a samponnal meg semmit nem érsz.
2010. jún. 14. 10:23
 15/15 A kérdező kommentje:
És az nem baj hogy lenyalja? Nem fog vizesen ülni és nézni maga elé csak. Ha a bőröm nem érintkezhet vele a használati utasítás szerint akkor azért szerintem megennie sem kéne. Azért én kissé figyelme venném azt is amit a dobozán írnak mert úgy látszik itt senkit nem érdekel. Az előbb is olyan szert ajánlottak macskára aminek a dobozára nagy betűkkel rá van írva hogy annak nem való. :O
2010. jún. 14. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!