Melyik bolhairtó sampon vált be nektek?
Lehetőleg olyan amit a Fressnapfban is lehet kapni, de nem muszáj. A kiskutyám bolhás lett, de most kifejezetten CSAK a samponokra vagyok kiváncsi! Többi bolhairtóval nagyjából tisztában vagyok, de samponból nem tudom melyik ami jobban használ.
+ : a cicám is kezelni kéne akkor de van vagy 8-10 kg, vad kinti macska sajna, őt elég ha lefújom a bolhairtóval? És utána mikor lehet rájuk rakni a cseppet/nyakörvet?
amikor adtad a spot-ont neki,lekezelted a fekhelyét is? a bőrére ment az egész? megfelelő mennyiséget használtál? mit?
mi anno samponoztuk a dögimet, mert akkoriban nem voltak még spot-onok szart se ért, amikor por és spray se...hónapokig nem tudtuk kiirtani szegénykéből, akkor jöttek be a spot-onok 2 órán belül nem volt benne egy sem....
amúgy kevesen használnak bolhairtó sampont, én se, ezért nem is jut eszembe egynek sem a neve...
Érdemes megfürdetni bolhairtó samponnal, hogy a bolhapiszkot is kimossuk a kutyusból, valamint a bolhák egy részét is elpusztítja. Miután teljesen megszáradt a kutyus, tenni kell rá pl. ex-spot-ot, advantix-ot.
Samponból nekem bevált a Bobi nevű bolhairtó sampon, sokan lenézik, mert olcsó kategória, nekem jó a tapasztalatom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!