Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik bolhairtó sampon vált...

Melyik bolhairtó sampon vált be nektek?

Figyelt kérdés

Lehetőleg olyan amit a Fressnapfban is lehet kapni, de nem muszáj. A kiskutyám bolhás lett, de most kifejezetten CSAK a samponokra vagyok kiváncsi! Többi bolhairtóval nagyjából tisztában vagyok, de samponból nem tudom melyik ami jobban használ.

+ : a cicám is kezelni kéne akkor de van vagy 8-10 kg, vad kinti macska sajna, őt elég ha lefújom a bolhairtóval? És utána mikor lehet rájuk rakni a cseppet/nyakörvet?

2010. jún. 11. 21:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
felesleges samponozni, a spot-on 2 óra alatt kiírtja belőle az összeset....persze, ha amúgy is fürdetnéd...
2010. jún. 11. 21:48
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát nem irtotta ki szóval szeretnék tájékozódni más felé is. És amúgy is kell sampon hogy évente párszor megfürösszem.
2010. jún. 11. 21:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

amikor adtad a spot-ont neki,lekezelted a fekhelyét is? a bőrére ment az egész? megfelelő mennyiséget használtál? mit?

mi anno samponoztuk a dögimet, mert akkoriban nem voltak még spot-onok szart se ért, amikor por és spray se...hónapokig nem tudtuk kiirtani szegénykéből, akkor jöttek be a spot-onok 2 órán belül nem volt benne egy sem....

amúgy kevesen használnak bolhairtó sampont, én se, ezért nem is jut eszembe egynek sem a neve...

2010. jún. 11. 21:58
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen mindent megcsináltam, nem ő az első kutyám, de az előtte lévőkkel sosem volt ilyen gond.
2010. jún. 11. 22:03
 5/15 anonim ***** válasza:

Érdemes megfürdetni bolhairtó samponnal, hogy a bolhapiszkot is kimossuk a kutyusból, valamint a bolhák egy részét is elpusztítja. Miután teljesen megszáradt a kutyus, tenni kell rá pl. ex-spot-ot, advantix-ot.

Samponból nekem bevált a Bobi nevű bolhairtó sampon, sokan lenézik, mert olcsó kategória, nekem jó a tapasztalatom vele.

2010. jún. 11. 22:18
 6/15 A kérdező kommentje:
EZ milyen szeritetek? [link]
2010. jún. 12. 00:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Nagyon jó bolhaírtó samponok, amelyeket tudok ajánlani, igaz van még sokféle, de ezek a jobbak: Biogance termékcsaládban is van, a Hery családban is van, és a Trixie termékcsaládban is vannak nagyon jó direkt bolhaírtó samponok.
2010. jún. 12. 11:26
 8/15 anonim válasza:
Én egy ilyen boltban dolgoztam,sokat megtanultam!A bolhairtós samponok 1hetes védettséget adnak,mellesleg a kutyákat max 3havonta szabad fürdetni,mivel "tönkremegy"a bőrük normál védekező képessége
2010. jún. 13. 18:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem azzal akarom távoltartani, csak kiirtani és utána rátenni a cseppet/nyakörvet akármit.
2010. jún. 13. 18:39
 10/15 anonim válasza:
ja,és függ attól is,h milyen bolhairtót használsz,h mennyi idős a kutyusod!De a frontline cseppet tudnám a legjobbak közt említeni,illetve a kiltix bolha-és kullancs elleni nyakörvet-de az utóbbit csak kifejlett,felnőtt kutyán alkalmazzuk-!a frontline cseppek 7hetes kortól mehetnek!
2010. jún. 13. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!