Ki a szemét ilyen esetben? Tudom, hogy gyilkosság, de 3 kisgyerekről van szó.
Apósommal lakunk együtt (fél ház az övé, fele a miénk). Kb 2 éve vett egy nagy káj kutyát, az egyik gyerekre már rátámadt, szerencsére nem lett komolyabb baja. Be van zárva ha após nincs itthon, de többször kitört már a "kennelből". Volt, hogy hoztam haza a kisfiam az az oviból, de a kutyáról nem tudtunk bemenni. 3 órát álltunk a kapuba amíg após hazaért a munkából és bezárta. A szomszédok is rettegnek tőle. Ha kint van nem merik a saját udvarunkra sem kiengedni a gyerekeket, nehogy átmenjen a kutya.
Többen szóltak apósnak altassal el vagy vigye el. De nem. Előbb utóbb lefogják mérgezni, de félek hogy a valamelyik gyerek találja meg a mérget.
Mit lehetne tenni?
Apóssal nem lehet beszélni, nem adja a kutyát.
Úgy gondolom nem az én/mi feladatunk ellátni, főleg nem fogok még több pénzt fizetni érte. Mikor a szomszéd nem tudom hány tízezres kutyáját,macskáját tépte szét is mi fizettünk, mert apósnak nem volt pénz. Nekem sem pénzem sem időm nincs kutyátnevelgetni, ha lenne akkor vennék.
Most annyit még ráköttünk, hogy eljön apum és csinál egy extra erős kennelt, amiből nem tud kijönni. Ha kell körbefalazom!!
Írtam a legközelebbi állatvédőknek, akik azt mondták nem tudnak segíteni, mert nem tilos így tartani a kutyát.
Szerencsétlen állat!
De legalább ne engedjétek, hogy másikat hozzon!
Állatkínzás!
Harapás után TILOS elaltatni, minimum 14 napot kell várni a veszettség felbukkanása miatt, karanténban.
NE legyen új kutyája apósnak, próbáljatok meg hatni rá
És igen, teljesen szabálytalanul altatták el csóri kutyát!!! :(
jaja pont jól jött ki, nem? ezt kérdezgetted, és pont elaltatták, de neked nem volt hozzá közöd. Te csak nézted az ablakból és örültél.
ez azért nem egészen így működik, ahogy leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!