Megölte egyik kutya a másikat, miért?
Mi etetjük meg bezárjuk őket egy hétig, amíg a gazdák elutaztak unokázni. A bácsi kutyakiképző volt, a kutyái nagyon jól neveltek voltak. Ámulattal néztük sokszor mire tanította őket. A kapu egész nap nyitva lehetett történt bármi ki nem mentek az utcára.
Estére be vannak zárva reggelre az egyik szétszedte a másikat. Nem tudom miért, soha nem láttam őket verekedni meg együtt vannak már vagy 5-6 éve. Miért tehette? A bácsinak meg nem tudtam szólni, nem vette fel egész nap. El kéne szallítatni? Vagy a bácsi eltemetheti? Veszélyes lehet a kutya? Nem mertük ma kiengedni.
Hívd a "bácsit", írj neki SMS-t, e-mail-t!
Minél előbb, neki lenne joga először megtudni mi történt a kutyákkal!
Ki van kapcsolva. Lehet lemerült.
Egy srác hordja őket sétálni 2 naponta, tegnap volt meg holnap jönne, de lemondtam.
Persze, hogy kaptak kaját.
"Sétálni nem vittétek, igaz? Mert a sok felesleges energia rengeteg feszültséget generál."
Tudod, hogy hányan nem viszik sétálni?
Nagyon sok kutya bekattanna és meghalna nap mint nap, ha ez lenne a gond.
HOGY ÉRJEM EL GAZDÁJÁT!?
Öreg bácsi meg néni. Nincs facebookja. Próbáltam megkeresni a lányát de nem találtam, gondolom a férjezett néven van fent.
Nem merek bemenni a kutyához miután megölte a másikat!!!
Enni adtam neki még vizet is. De bemenni nem merek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!