Az N&D halas tápja miért annyira sós?
Figyelt kérdés
Meg szoktam kóstolni néhány szemet a tápból, pláne mikor újat próbálok ki. Általában halasat szoktam venni, Acana, Orijen, Cibau, Real Nature stb. felső kategória vagy aközeli amit veszek és most vettem próbának N&D-t és meglepődve tapasztaltam, hogy sós íze van a tápnak. És az összetevői között is fel van sorolva a nátrium klorid a végén.
Mire jó, hogy sózva van a táp? Vagy ez a halban lévő tengeri só? Akkor a többi gyártónál miért nem érződik ki? Azokba is tengeri halak vannak és nem édesvíziek.
2018. márc. 26. 23:36
1/3 Zsízünsztetten válasza:
ez azért van mivel a só fokozza az állatoknál a Vipledopid termelést és+csökkenti a kiszáradás mivel igy több folyadékot fogyasztanak.
2/3 anonim válasza:
Nehezebben fog kiszáradni a kutya, mert több vizet iszik hozzá.
3/3 anonim válasza:
Akkor lehet ezért nem ették az ND halasat a kutyáim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!