Ez a táp nagyon rosz minőségű? (nem találom az összetételét)
Füstölt húsokat??? Na az nagyon nem jó.
Ha már mindenképpen húst akarsz, akkor sima natúr vízben főzz nekik húst.
Én se a Barf szerint etetek, (igen, utána jártam már, hogy mi az...) én is táp mellé adok időnként húst a kutyának, de én natúr főt húst adok. Én is úgy tudom, hogy a füstölt dolgok nem jók a kutyának.
Valamint a Brit alatt, a Brit Premiumot, vagy a Brit Care-t érted? Mert, ha a Prémiumra gondolsz, nem sok értelmét látom kevergetni, mert szerintem nem jössz ki sokkal olcsóbbra mintha simán azt a tápot adnád, viszont problémásabb mérni az adagját. (A Brit P. 30 kg-ra ír 256g-ot, a Decathlonos 30 kg-ra 350g-ot) Brit Premium Large-ot lehet venni 483 Ft/kg áron...
Te ugyanaz vagy, aki ezelőtti ugyanilyen kérdést kiírt.
De akkor mégegyszer leírjuk, ha eddig nem jutott el az agyadig: Nem jó, amit csinálsz. De ha nem érdekel, nem akarsz változtatni, akkor ne kérdezz.
Köszi
Miért kérdezel ha csak megerősítést vársz?
Amúgy miért nem értesz csak a Decathlonossal??
Egy fajta táppal etesd. Nem hiszem, hogy azt mondta az állatorvos keverj össze 2 tápot és az úgy jó lesz.
Különböző minőségű tápok keverése az emésztésnek nem tesznek túl jót, de nem most hanem majd pár hónap múlva akkor kapnak egy jó kis bélgyulladást,mikor már a beleik kellőek kikészültek.
Amúgy anyagilag a kevergetéssel meg plusz hússal ott vagy mintha etetnél egy fajta tápot.
Egyedül amit lehet keverni ha a kutyának speckó igénye van. Nekem gyógytápot érzékeny gyomrúaknak valót kevernem kell vese táppal,orvosi utasításra.
Ha a te kutyáidnak nincsenek speckó igénye,mert nem betegek akkor jobban jársz ha egy fajta tápot adsz nekik.
Ha pedig nincs kellő pénzed egy nagytestű normális ellátására akkor nem kellett volna még egy.
Két kutya dupla költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!