Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez a táp nagyon rosz minőségű?...

Ez a táp nagyon rosz minőségű? (nem találom az összetételét)

Figyelt kérdés
Esetleg ez a táp keverve egy jobb minőségűvel pl brit happy dog?
2018. márc. 23. 10:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Akkor ez igy megfelelne?

18kg brit prémium 10 kg ez a SOLOGNAC táp és húsok meg jobb minőségű konzerv és méha egy kis zöldség

2018. márc. 23. 11:41
 12/28 anonim ***** válasza:
69%
Egyszer már feltetted ezt a kérdést és ott is megmondták, hogy ne keverd a tápokat mert nem jó és igazából árban sem különb, mintha vennél normálisat és az előírt adagokat adnád. Miért ragaszkodsz a jó táp keveréséhez a rossz táppal? Ha jó minőségűt kapnak, akkor nem esznek annyit, az ilyen rossz összetételű tápoktól csak éhesebbek lesznek.
2018. márc. 23. 11:53
 13/28 A kérdező kommentje:
ez amit most irtak egyáltalán nem rosz minőségű.És nem raktam ki ezzel kapcsolatban még egy kérdést sem.
2018. márc. 23. 11:56
 14/28 A kérdező kommentje:

[link]

ez a táp a britel szerintem egyáltalán nem rosz plusz a husok.Már az egyik válaszadó is megerősitette

2018. márc. 23. 11:57
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell konzerv, sem zöldség, sem húsok, ha egy normális minőségű táppal etetsz. Anyagilag kb. ugyanaz.
2018. márc. 23. 12:46
 16/28 A kérdező kommentje:
de szerintem a húsok nagyon fontosak a kutyáknak és a zöldségek is és ez igy normális táp lesz.
2018. márc. 23. 12:51
 17/28 anonim ***** válasza:
66%
Ha ragaszkodsz a húshoz, álljatok át barfra. Csak alaposan járj utána!
2018. márc. 23. 13:46
 18/28 anonim ***** válasza:
68%

Ha hússal akarod etetni, akkor olvass utana a BARF-nak. Ajanlop a barfhop honlapját, illetve van facebookon barfshop nyersetetés fórum, ott rengeteg hasznos infót és segítséget találsz.

Ha tápozol , akkor csak tápozz a kettőt nem jó keverni.

Tápból válassz egy normalis fajtát, ne keverdesd semmi értelme. Jobb minőségű tápból mennyiségre kevesebb kell, tehát nem sokkal drágább azzal etetni.

Konzervre a égvilágon semmi szükség, a 80-90%- a víz. Azt a penzt inkább, amit eddig a konzervre szántál, invesztáld bele a jobb táp megvételébe.

2018. márc. 23. 14:06
 19/28 A kérdező kommentje:
de én nem a nyers húsra gondolok nem fogok BARF-ozni a táphoz adok direkt kutyáknak való ilyen füsölt húsokat meg zöldségeket. ennyi
2018. márc. 23. 14:13
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Tévedésben élsz, a füstölt hús nem való a kutyának.
2018. márc. 23. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!