Van egy 6 hetes németjuhász kutyám és sajnos férges, most vittem el orvoshoz. Kapott féregtelenítő tablettát, beadtam neki egy felet, de most még jobban szenved. Ez mitől van?
Hallottam egy féregtelenítő módszerről, ami 100%-ban természetes és állítólag hatásos is. Bármikor adható, akár picike kutyának is.
A három alapanyagot: zeller, petrezselyemgyökér, fokhagyma, nyersen lereszelni, majd összekeverni. Ezt a keveréket beletenni hetente egyszer a kutya kajájába. Aki próbálta, azt mondja, hatásos.
Igen,a fokhagymára én is gondoltam,a többit pedig nagyon megköszönöm,ki fogom próbálni.
Mégegyszer köszike!!!!!!!
fokhagyma baromság ...add neki a tabletátt 2-3 naponta, de beszéld meg a dokival
és oltasd be, rohadtul időszerü lenne
Az nem megy,mivel csak egy tablettát adott,és jövő héten szombaton kell visszavinnem dokihoz.
Még van egy fél tablettája,amit vasárnap kap meg.
Azóta javult az állapota,háromszor is lábra tudott állni és ment pár métert aztán feladta. :(
És alszik is.
Isten őrizz!!!
Nehogy 3 naponta féreghajtást csinálj!!!
Először is teljesen hatástalan, mert 2 hét kell a petéknek, hogy kifejlett férgek legyenek, a lárvákat nem pusztítja el a tabletta.
Másfelől irtó erős gyógyszer. Láttam már kiskutyát meghalni a túl sok féreghajtástól.
A há2zi kuruzslás semmit nem ér, két hetente 1 tabletta. Ha nagyobb lesz, akkor 10 kilónként 1. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!