Nyugtató? Balcsira mennénk két kutyával (egy 6 kilós + egy 15 kilós). Megkérdeztünk egy állatpatikást és azt mondta, hogy az állatoknak készített nyugtató nem használ, pénzkidobás, adjunk nekik Xanaxot. Mennyit adjunk nekik?
Csak az első oldalig olvastam a kommenteket. Drágáim! Az egyik kutya a miénk, a nagyobb, semmi gond nincs vele, de a párom nagymamájának a szomszédját is leviszik, a kis köcsög tacskójával együtt. Az a kis rohadt seggdugasz éjjel-nappal ugat, és nekimegy mindennek, ami nagyobb nála. Ezért kell nyugtató! Nem akarok kutyamaradványokat kiszedni a 4 órás út végén! A nagy kutyával nincs semmi gond, 1-2 basztatást kibír, de 4 órán keresztül folyamatosan tűrnie kell, lehet, hogy megeszi azt a kis sz.rcsimbókot.
Ezért kell a nyugtató!
Köszönöm a megértést.
Amúgy meg, nem én találtam ki, egy állatorvosi patikában mondta a gyógyszertáros. Nem is tudtam, hogy lehet-e gyógyszert adni nekik, EZÉRT KÉRDEZTEM MEG. Köszönöm még egyszer.
A gyógyszertáros hóthülye!! Orvoshoz menj!
Ha mindenáron le akarod nyugtatózni őket, akkor egyetlen dolgot szabad: sedalin zselé kutyáknak.
Használtam egyszer, mikor két kan kutyám és egy szukám volt, még nem volt egyik sem ivartalanítva és a tüzeléskor végig ordítottak a fiúk. Hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!