Mivel és mennyit etessem husky kutyámat egészen fiatal korától kezdve?

Amivel a tenyésztő etette.
Első néhány hónapban ragaszkodj ahhoz, amit kölyökkorában kapott. Később válthatsz más prémium tápra, ha úgy gondolod.
A huskyknak nem szokott túl érzékeny gyomruk lenni, de a váltáskor mindenképpen figyelj rá, hogy az új fajta kaját fokozatosan adagold a régihez, hogy ne legyen hasmaris belőle.
Biztosan fogsz kapni a tenyésztőtől néhány adagnyi kaját, amíg meg nem veszed a többit.

Ja, és nem böjtöltesd. Nem vallásosok, pénteken is ehetnek.
A tenyésztő el fogja mondani az összes etetési tanácsot.
16 éve még nem volt olyan nap, hogy a kutyáim ne kaptak volna vacsorát.

Nem szerinted kérdése.
Ha hízásra hajlamos, akkor kevesebbet adok. Vagy az eukanubához keverek gréti mixet.
6 huskym van. El nem tudod képzelni, milyen üvöltést csinálnának, ha kimaradna a vacsora.
4-kor etetünk, fél 4-kor már kezdenek nyüzsögni, 4 előtt 5 perccel beindul az énekóra és követeleik a kaját.

A kiképző véleménye nem érdekel etetés ügyben.
Állatorvos nekem ilyet sosem mondott.
Részben igazad van, csak annyiban nem stimmel a dolog, hogy a természetben nem kiadagolt kaját esznek, hanem ha van egy zsákmány, akkor mindenki pukkadásig eszik, aztán mikor végre mindent megemésztettek, mennek újra vadászni.
Nálunk én vagyok a vadász, minden napra jut a falkának egyenlő adag kaja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!