Honnan szerezhetnék holland juhászkutyát, pár hetes kölyköt?
Szeretnék egy holland juhászkutyát. Komoly célokkal, munkára. Kutyasuli alap, ŐV, engedelmes, agility, friesbee, nyomkövető stb. S egyben a társam lenne, az új életformám .. Mindent neki szentelnék .. Az életem legalább felét képezné .. Barf etetési módszer és mindenből a legjobbat, leginkább neki valót, tökéleteset adnám meg neki ..
Szóval a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy hol tudok olyan hj-t venni, ahol munkára tenyésztenek, képeznek, s 5-6 hetesen odaadják a komoly szándékúaknak. Nagyon fontos lenne.
Előre is köszönöm a segítséget!
Facebook-eladó munkakutyák.
ha nincs is alom fent, rákérdezhetsz.
Az 5-6 hetest pedig ne várd el, hogy megkapod.
Köszönöm.
Nem várom el, de van rá esély?
Nem,mert 8 hetes korukig az anyjával és a tesóival kell lennie.
Egy tenyésztő 2 oltással és chippel adja oda csak a kutyát leendő gazdinak, akármilyen komoly szándékú lehetsz, nem osztana szorozna semmit,hogy 2-3 héttel korábban nálad legyen a kiskutya. nulla oltással ráadásul.
Ha mindenből a legjobbat akarod neki, akkor az 5-6 hetes korában elválasztást felejtsd el, mert akkor neki még az anyjával és a testvéreivel kell lennie. (Gondolhatod, ha már törvénybe foglalták - miközben büntetlenül mennyi aljasságot el lehet követni velük -, akkor ez mennyire fontos.)
És igen, ahogy írták, ne jófogás stb., hanem tenyésztő, ahol minden leellenőrizhető. Most rákerestem, gugli tényleg nem a barátom, de akkor is jobban megéri kennelt keresni, mint megalkudni, és szaporítótól venni.
ma 16:47
Ugye nem baj, hogy az ajánlott face csoportban munkakutyások ajánlhatják az almaikat?
Azért, mert face, még nem azonnal a jófogás és a szaporításnak kell beugrani.
Én találkoztam már olyan komoly sportra szánt kelpievel akit előbb elhoztak emiatt és olvastam is már erről több helyen....
De szerintem ha ennyire komoly a szándékod akkor nem eshet túl nehezedre beírni a keresőbe. Magyarországon szerintme biztos nem találsz és számíts rá, hogy nagyon drága lesz.
Normális tenyésztő gondolom fel sem merül. Már csak az 5-6 hetes kölyök anyjától való elszakítása agymenésed miatt sem.
Nem zavar, hogy törvény írja elő, hogy a kölyköket 8 hetes korban lehet legkorábban leválasztani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!