Milyen nevet adjak a németjuhász kiskutyámnak?
Figyelt kérdés
Hamarosan kapok egy németjuhász kutyust. Nem tudom, hogy mi legyen a neve, mert nem szeretnék ilyen jenny-rex-zeusz-bella neveket adni, hanem vmi olyat, amire nme ugrik 5 kutya a parkban..
Nem tudom még, hogy fiú vagy lány kutyus lesz, ezért mindegyikből jöhetnek ötletek.
Minden választ bepipálok zölddel.
Előre is köszi.
2018. márc. 15. 11:47
11/19 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld, írhattok még!
2018. márc. 15. 13:16
12/19 A kérdező kommentje:
Konny-hoz mit szóltok?
2018. márc. 15. 14:38
13/19 anonim válasza:
Jó a Koni. Lehet Konrád is , meg Konor is, meg Konstanza, Kortni, meg nemtom még Konszuéla:D esetleg Kornélia:) Plusz ,ilyen nevű kutyáról még nem hallottam, szóval egyedi is.
14/19 anonim válasza:
Én ismerek egy Koni nevű kutyát, de tényleg nem egy elterjedt név. Szerintem jó lehet.
15/19 anonim válasza:
Nekem egy szuka németjuhászom van(4 hónapos) és kajla a neve
16/19 Bubuka508 válasza:
Téglagyári Megálló, a Mirr-Murr barátja is az volt a mesében. Mi egyszer egyik kutyánkat elneveztük így, pontosabban lerövidítve Téglagyárnak és hallgatott rá.
17/19 anonim válasza:
Ha lány lesz, akkor lehetne Connie írásmóddal. Szerintem így sokkal szebb.
18/19 anonim válasza:
Latyak, vagy ha tényleg nagyon egyedi nevet akarsz, akkor: Szalonna. De az utcákon inkább becézd, pl. Szali, vagy ha nem érdekel mások véleménye nyugodtan ordíthatod a parkban, hogy: SZALONNAAAAA!!!!
19/19 anonim válasza:
Ha a külseje illik akkor lehetne "Ame" ami japánul esőt jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!