5 hónapos bordeauxim sántít. Mitől van ez?

"én nem fizettem egty forintot sem ezért a kutyáért!!!Egy állatért több 10000 forintot fizetni?!"
előző voltam, ezt most látom, innentől kezdve no comment. Mi az hogy több 10 ezer Ft-ot??? Még többet is, basszus! nem csak egy állat, ráadásul költséges, beteges fajta. Nem tudom hogy szerezted 0 pénzért, de sajnálom a kutyádat hogy nem akarsz rá költeni!
Nem csoda hogy sántít, 5 hónapos korára egy ilyen fajtának már csak a jó minőségű táp belekerült volna legalább egy tizesbe, és van egy olyan érzésem h nem kapta meg.

Tényleg nem bántani akarlak, de ha most komolyabb baja lesz a kutyádnak, akkor egy reális vételár többszörösét fogod a dokinál hagyni. És azt már szinte meg se merem említeni, hogyha normális helyről hozod a kutyád, most valószínű élhetnétek a boldog kutyatulajdonosok életét.
Magyarán olcsó húsnak híg a leve.
Én nem tudnék péntekig várni, mert távdiagnózist nem tud adni senki. Tippelgetni lehet.
Mivel nagytestű kutyáról beszélünk kismillió oka lehet annak, hogy miért sántít.
Attól függetlenül, hogy most mi baja a kutyádnak, nagyon ajánlom, hogy kúraszerűen kezdjetek el neki zöldkagyló kivonatot adni.

Kedves kérdező,az ingyenkutyának pont úgy fáj,mint a pénzért vettnek.
Még az utcai flokit is orvoshoz viszi RÖGTÖN a normális ember,ha ilyen tüneteket tapasztal.

elárulom nektek,hogy egy ismerősünktől kaptuk ajándékba aki tenyésztőtől vettel 100.000 forintért.
nekünk az orvos azt mondta,hogy a pedigree is tökéletes neki ha pluszba kap mellé vitaminokat.(kalcium port)
az meg,h a győzikének is ilyen van....majd ugyan az lesz vele,mint a buksival....no comment.
még nem is mutatták a bemutatót amiben a kutyája is benne volt,amikor nekünk már meg volt ez a tündér.
de már látom,hogy itt normálisan kérdezek és nagyon ritka az olyan ember aki normálisan is válaszol.

Így van!
A Pedigreeegy rakás trágya.Vágóhídi hulladék(nem hús,hanem húshulladék vér stb.),rengeteg gabona,hús és vérliszt(ez gyomortartalomtól kezdve mindent tartalmaz,szőr,pata,szarv stb.)és olyan tartósítószerek,amit humán élelmiszerekben már betiltottak,mert rákkeltő.
Én nem hiszem,hogy a tenyésztő ezzel etette volna.
Érdemes lenne SOS tápot váltani,míg nem késő,és orvost is.
Hátha olyat találsz,aki baj esetén nem időpontokat adogat,hanem azonnal fogad.
Mit csinálnál pl.egy gyomorcsavarodásnál?
Órák alatt meghalhat a kutya,ott is halogatnád a dokit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!