5 hónapos bordeauxim sántít. Mitől van ez?

Én biztos nem várnám meg az oltást,addig romolhat a helyzet.
Nagytestű,növésben lévő kutya,vigyázni kell vele.Na meg minek szenvedjen jövő hétig?
Egyébként távdiagnózist senki nem tud adni,legfeljebb találgathatnak,az meg többet árt,mint használ.Míg próbálgatod a javaslatokat,tönkremehet végleg a kutya.
Gondolom,nem anyagi probléma miatt nem viszed rögtön,a ilyen drága,ritka fajtájú kutyára telik,akkor meg mi az ok?
Ha neked vagy a gyerekednek fájna a lába,nem várnál jövő hétig az orvossal,és nem itt várnád a tanácsokat.A kutyával sem szabad.

az én kutyám múltkor ráesett a vállára, ahogy felugrott a botért és megpördült.
ám egy fiatal kutyánál...háthát... amúgy (igen, kifejezetten bunkó vagyok, ezért ne is haragudj) egy ilyen eb nem olcsó, akkor mit izélsz azon hogy eggyel többször viszed-e dokihoz vagy sem??? és akkor most ne is beszéljünk arról, amit írtak fent... ki tudja mi van vele, fiatal kutya, lehet hamar elmúlik a baj, lehet h nem. max megtettél egy felesleges kört a dokihoz, na bumm.

nem
pénteken kell vinnem

Bmeg...
Lehet rándulás,ficam,de akár váll vagy könyökízületi DP vagy csonthártyagyulladás!
Ez nem játék! Ha volt pénzed ilyen drága kutyát venni,akkor kell hogy legyen orvosra is! Ha most nem nézeted meg akkor lehet,hogy visszafordíthatatlan károsodást szenved.

Gondos gazda...
Kellett a divatkutya,de orvosra sajnálja a pénzt.

talán mielőtt vádaskodtok kérdezzetek!!!
én nem fizettem egty forintot sem ezért a kutyáért!!!Egy állatért több 10000 forintot fizetni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!